FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Reacția Peluzei Roș-Albastre după transferul renegatului Florentin Matei, fotbalist care a fost testat de Dinamo: "Tatăl lui ne-a promis ceva"

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 ianuarie 2019 09:14

Florentin Matei (25 de ani) a semnat ieri cu FCSB pentru 3 ani și jumătate și revine astfel la formația de unde plecase în 2010. Suporterii roș-albaștrilor l-au primit cu brațele deschise, deși mijlocașul a dat probe la Dinamo în 2013 și le-a picat.

"Bine ai revenit acasă, Florentin Matei

«Messi» al României și-a început cariera la Steaua, a fost cel mai bun din generațiile din care a făcut parte, a plecat de la Steaua fiind lăsat de Gigi Becali, la rugămințile tatălui său (Costel Matei), dar nu înainte ca tatăl său să facă o promisiune, promisiune ce avea să se adeverească peste câțiva ani... Costel Matei: «Într-o zi, Matei va reveni la Steaua!»", au scris cei din Peluza Roș-Albastră pe contul lor de Facebook.

15.000 €va fi salariul lunar al lui Florentin Matei la FCSB

A DAT PROBE LA DINAMO! ŞI A PICAT

În vara lui 2013, după o experienţă complet ratată la Cesena, unde n-a bifat nici măcar un meci, Florentin Matei a venit la Dinamo. Antrenor la acea vreme în Ştefan cel Mare era Gheorghe Mulţescu.

Matei a venit în probe şi după ce s-a antrenat câteva zile n-a fost păstrat în lot. Imediat a semnat cu Volin Luţk, iar perioada petrecută în Ucraina a fost una foarte bună: în doi ani şi jumătate a bifat 10 goluri în peste 50 de meciuri jucate acolo.

02 dinamo

Citește și:

S-a întors RENEGATUL! Puștiul trimis de Becali să se antreneze pe câmp a revenit la FCSB după 8 ani » Bornele carierei lui Matei

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (24)
cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  05 Ianuarie 2019, 16:33
Postat de alexxxander pe 05 Ianuarie 2019, 14:56

Daca (prin absurd) armata cumpara echipa de la Negoita si o redenumeste Steaua, voi tineti cu ea? Ca se numeste Steaua, are culori ros-albastre (i le schimba si p-alea), stema, etc, etc...

Tu chiar crezi ca pe ei ii intreseaza culori, nume, etc? Ei s-au intors impotriva echipei cu mult inainte de procesul cu numele sau alte chestii legate de asta, mai exact cand le-a taiat ciobanul banii pe care ei cred ca ii meritau (nu stiu de ce, dar nu are importanta). Sunt de acord ca fiecare tine cu cine vrea si poate sa ii spuna cum vrea, dar nu accept lectii de la unii care au fost finantati de cioban si apoi ne invata pe noi ce inseamna sa fii stelist.

cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  05 Ianuarie 2019, 16:21
Postat de forumeer pe 05 Ianuarie 2019, 13:43

"Echipa asta" a ta exista din 2003, nu a avut alte nume. Atunci a fost bagata fraudulos in Liga 1, cu ajutorul mafiotilor de la frf si lpf. Peluza Sud nu a primit niciodata nimic de la nimeni, desi au fost oferte din multe parti, nu doar de la becali. Eu platesc 450 de lei doar pe cotizatia anuala si abonament. Voi aveti 42 de fani platitori, restul vin pe invitatiile trimise cu miile de Argaseala. Nu esti stelist si nu ai fost niciodata. Daca ai fii, ai tine cu Steaua, nu cu clona fc fcsb. Hai, inapoi la galben-albastrii tai (culorile voastre oficiale)!

Auzi la el, peluzarii nu au primit bani de la cioban! Pai unii si-au cumparar locuinta din banii aia, stie toata lumea, nu trebuie sa minti. Poate tu nu ai luat ca esti prea jos in ierarhie. Echipa actuala din L1 (adevarata Steaua) a continuat dupa preluarea lotului si a locului din prima liga, deci e adevarata Steaua chiar daca preluarea numelui si a desenului (nu animat ca desenele animate au fost csa regal cand au concurat cu rapidul) nu s-a realizat corect dpdv legal. Reiau, de ce nu comentezi la articolele despre L4 la voi?

zagna
zagna  •  05 Ianuarie 2019, 15:24

peluzo, pai joaca la Steaua in Liga 1, in cupele europene, nu "pe tapsan/ ca echipa lui talpan:...

Vezi toate comentariile (24)
Comentează