FOTBAL  »  Superliga  »  FALUB A PLECAT DE LA TG. MUREŞ

A doua "victimă" a etapei a 6-a! Falub a plecat de la Tg. Mureş

falub
falub

Articol de GSP - Publicat marti, 31 august 2010 00:00

Adrian Falub a părăsit echipa după ce a hotărît împreună cu conducerea echipei că este nevoie de un şoc la echipă. Oficialii clubului vor comunica mîine cine este în vederi pentru a prelua echipa.

 

După Stoichiţă, Adrian Falub este cel de-al doilea antrenor care a căzut victimă celei de-a 6-a etape.

Totodată, mureşenii au reuşit trei transferuri astăzi. Cătălin Grigore şi Sorin Frunză de la Urziceni şi Lucian  Munteanu de la Poli Iaşi

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
ispebtt
ispebtt  •  01 Septembrie 2010, 13:24

Trebuie sa vina in primul rand cineva priceput in conducere...ca astia au adus in vara o suta de jucatori panarame care trebuie platiti....cu banii aceia mai bine plateau 3-4 jucatori de valoare...rusine conducerii STOICHITA sau SABAU

sergiu_ms
sergiu_ms  •  01 Septembrie 2010, 09:36

Gsp-ul e penibil, in tara sunt demisi antrenori si pe prima pagina aceleasi stiri cu Steaua si poze cu jucatorii Unirii la Steaua. Numai Steaua, Dinamo Si Rapid ...+ orice ragaiala de a lui Becali apare ca mare stire - sclavilor de la gsp.

sergiu_ms
sergiu_ms  •  01 Septembrie 2010, 09:33

Cine e liber de contract, sa vina la Mures?

Vezi toate comentariile (18)
Comentează