FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

A explodat vestiarul! Informații incendiare din interiorul Stelei: "Vă spun eu ce s-a întîmplat cu adevărat"

Articol de GSP - Publicat marti, 21 iulie 2015 09:44

Foștii dinamoviști care au jucat la Steaua, Țucudean, Tamaș și Luchin, au fost îndepărtați de Mirel Rădoi de la formația roș-albastră.

Primul dintre ei pare să fi avut un conflict direct cu antrenorul campioanei României, lucru confirmat și de fostul mare arbitru Ion Crăciunescu.

"Hai că vă spun eu ce s-a întîmplat cu adevărat. Țucudean s-a luat în contre cu Radoi și imediat a fost dat afară. Eu nu vorbesc fără să știu! Fac aceasta afirmație întrucît știu ce s-a întîmplat! Rădoi nu-l dădea afară pe Țucudean dacă nu avea un motiv temeinic. E la mintea cocoșului!", a spus Craciunescu la Digi Sport.

5 goluri
a marcat Țucudean la Steaua (atacantul a fost împrumutat de Charlton la Steaua în urmă cu șase luni și mai are contract cu roș-albaștrii încă un sezon)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (99)
749619008500647
Daniel Varasteanu  •  22 Iulie 2015, 16:25

ai dadea bataie radoi pana se schimba bani

luciann
luciann  •  21 Iulie 2015, 20:14

Se vede ca a fost ceva premeditat! I-a executat pe toti ex-dinamovistii! Tucudean e baiat cuminte, nu cred ca s-a luat cu Radoi, n-avea de ce!

de_pe_tarnave
de_pe_tarnave  •  21 Iulie 2015, 19:10
Postat de de_pe_tarnave pe 21 Iulie 2015, 19:02

Măi cât de *** poate fi Crăciunescu. Eu știu că lui Țucucudean i s-a terminat împrumutul de la Charlton Athletic, parcă. Iar *** renegociază.

*** = "inteligent" *** = ***. P.S.: mai terminați cu banările astea caraghioase

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (99)
Comentează