FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

A făcut Gigi Becali o mare greşeală? » Un jucător dat afară de la Steaua este lăudat: "Păcat că nu l-a exploatat, are puţin din Lionel Messi"

Articol de GSP - Publicat marti, 21 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat marti, 21 ianuarie 2014 13:01

Gigi Becali a dat foarte mulţi jucători afară de la Steaua, fiind nemulţumit fie de evoluţiile fotbaliştilor sau de viaţa extrasportivă.

Este şi cazul tînărului Florentin Matei, dat afară de la Steaua şi ajuns în Ucraina, la Volyn Luţk. Acolo a impresionat, atrăgînd interesul mai multor echipe importante din campionat, dar chiar şi din alte ligi importante din Europa.

Colegul său din Ucraina, Eric Bicfalvi, îl laudă pe tînărul mijlocaş ofensiv şi consideră că Steaua a făcut o greşeală: "Păcat că nu l-a exploatat Steaua mai mult, este foarte talentat. Are tehnică, viteză, are puţin din Messi", a explicat acesta la Digi.

Bicfalvi nu a uitat perioada petrecută la Steaua şi anunţă că îi susţine în campionat: "Urmăresc Liga 1, ţin cu Steaua, sper să cîştige campionatul. Sînt favoriţi la titlu, mi se pare o echipă echilibrată, mi s-a părut peste Astra în ambele meciuri. Steaua e mai închegată decît atunci cînd eram eu. Sînt pregătiţi bine fizic, grupul este foarte unit".

Bicfalvi este convins că transferul lui Claudiu Keşeru a fost unul bun pentru formaţia roş-albastră: "Îl ştiu de la juniori de la Oradea, de la naţionala de tineret. Este un jucător foarte bun, care o va ajuta mult pe Steaua"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
170977236752283
Doru Neacsu  •  12 Iunie 2017, 21:21
Postat de solomon_i pe 21 Ianuarie 2014, 16:30

Ai dreptate dar daca nu suna pompos nu citeste nimeni articolul. Pe ziaristi ii doare in cot ca le este lezata imaginea jucatorilor.Doar suntem in democratie, sau nu ?Democratie cu iz de Balcani...!

Florentin Matei a plătit sa fie liber de contract

170977236752283
Doru Neacsu  •  12 Iunie 2017, 21:17

Comparațiile astea sunt cumva dăunătoare Florentin Matei este Florentin Matei și atât Nu a fost dat afara de Becali a plecat el Idolul lui este Gica Hagi nu Messi nu Ronaldo Urmăriți ultimul colaj video cu Florentin Matei și sigur o sa va placa Este un fotbalist român fără relații pile dedicat 100% fotbalului Lăsați-l pe Messi e prea mare pentru noi urmăriți-l pe romanul nostru Florentin Matei

plischi
plischi  •  22 Ianuarie 2014, 06:19

da' mamica lui, a lui matei, vreau sa zic, ea ce parere are? n-a dat o fuga prin argentina in tineretze? ca altfel de unde "sa aduca putin cu acesta"?! barfe de vestiar ajunse stiri de presa...

Vezi toate comentariile (18)
Comentează