FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

"A fost mâna mea dreaptă" » Miriuță scoate la suprafață secrete din vestiarul lui Dinamo

Articol de GSP - Publicat marti, 13 martie 2018 15:23

La două săptămâni după ce s-a despărțit de Dinamo, Vasile Miriuță a dezvăluit cine au fost jucătorii din vestiarul roș-albilor cu care a avut cele mai bune relații.

"Păstrez legătura cu ei, unii dintre ei mă mai sună. Pe unde am fost, nu le-am reproşat nimic jucătorilor. M-am înţeles extraordinar cu Anton cât a fost la Dinamo, un jucător de mare caracter. A fost mâna mea dreaptă, ştia să ţină vestiarul.

Cu Nedelcearu m-am înţeles bine, chiar dacă nu are experienţă. Cu Filip, la fel. Am vorbit cu el după ce a plecat, e un băiat fain", a spus Miriuță, la Look TV.

Paul Anton a fost căpitanul dinamoviștilor în perioada în care Miriuță a fost antrenor. Mijlocașul de 26 de ani a fost vândut în decembrie în Rusia, la Anji.

Tehnicianul și-a încheiat aventura la Dinamo la finalul lunii februarie, după ce "câinii" au ratat prezența în play-off. Miriuță o preluase pe Dinamo în luna septembrie a anului trecut.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
1260234347346768
Ioan Trisi  •  14 Martie 2018, 09:50

Miriuta a fost si el baiat fain,adica un molau de care jucatorii nesimtiti au profitat.Cu o parte dintre jucatorii romani trebuie sa te porti dur,nu cu manusi. Cine au avut rezultate frumoase daca nu antrenorii duri care ii puneau la munca pe jucatori(vezi Craiova).Diferenta dintre Dinamo si FCSB este temperamentul lui jiji. Pe cand Becali isi cearta jucatorii ,Negoita habar nu are de fotbal si nu are nici o opinie.Nu ca Becali ar avea habar de fotbal.Si ar mai fi problema banilor:in timp ce Becali vrea sa castige bani si e ahtiat dupa asta,macar e constient ca nu poti castiga daca nu investesti,ca in fotbal nu e MAPn si nici Avicola Bacau,Negoita ar vrea tot atat de mult sa castige bani,dar nu investeste pentru ca se teme sa nu-i piarda.Asta e cand sportul nu e sport,e afacere.Sa va ia dracu de afaceristi ca nu va mai ajung banii!

kyil
kyil  •  13 Martie 2018, 20:37

Adica sifonul principal

lapusneanul
lapusneanul  •  13 Martie 2018, 18:50

bravo vasile, tu ai fost prieten cu aia care au plecat...hahahahaha....cred ca ai facut aceasta afirmatie ca sa te justifici pentru ratarea play-off-ului....hahahaha...adica, eu ma bazam pe ei numai ca pianistul i-a vandut....ai uitat sa precizezi ca si tu ai fost de acord spanand...datii, avem solutii tati....hahahahaha...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează