FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDAL

A găsit vinovatul! Gino Iorgulescu a dezvăluit azi cine va avea câștig de cauză în conflictul Iordănescu - Steaua

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 februarie 2016 13:15

La începutul acestui an, Steaua și naționala s-au aflat într-un scandal, după ce Laurențiu Reghecampf a refuzat să îi lase pe steliști în cantonamentul selecționatei divizionare, din Turcia.

Anghel Iordănescu a cerut ca Steaua să fie sancționată, dar președintele LPF, Gino Iorgulescu, a spus nu este posibil și că selecționerul a greșit.

"Iordănescu trebuia să închidă acest conflict. Pe jucătorii de la Steaua i-a tot văzut. Când a cerut în Comitetul Executiv acest cantonament, a spus că vrea să vadă alți jucători. Putea spune că îi știe pe cei de la Steaua.

Nu poate să îi penalizeze pe cei de la Steaua, pentru că nu există literă de regulament. Dacă se ajunge la UEFA, Steaua o să aibă câștig de cauză", a spus Iorgulescu, potrivit DolceSport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (38)
879073765471587
Bogdan Alexandru Bogdan  •  18 Februarie 2016, 11:04

Asta-i pentru toti postacii antistelisti , mai elementelor fara creier voi nu intelegeti ca exista un regulament ? Cum sa incalci regulamentul ? Eu daca as fi presedinte FRF as sanctiona de urgenta pe domnul caschetar sau daca nu as sanctiona cluburile care au lasat jucatori , depunctarea automata cu cate 15 puncte . Clar mai clar ca asa ce sa mai zici. Nu mai suntem in comunism fratilor trezitiva , nu mai face cashetarul gheneral ce vrea el , Becali are dreptate cand ai da peste nas .

983732924972315
Soos Vilmos  •  17 Februarie 2016, 18:42

paul dragomir, dupa limbaj cred ca esti clona celuilalt " academician" cu nume identic.

widoqq
widoqq  •  17 Februarie 2016, 18:19

Singura sanctiune o poate da Iordanescu, si cred ca o sa o dea. Nu o sa convoace FCSBisti la nationala. Vezi cazul Dobrin in Mexic.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează