FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

A greșit Rădoi în cazul Chipciu? ”Eu îi dădeam banderola! Steaua riscă să-l piardă”

Articol de GSP - Publicat joi, 16 iulie 2015 19:28

Valeriu Răchită, fostul jucător al Stelei, a vorbit despre forma slabă prin care trece mijlocașul Alex Chipciu și susține că tehnicianul Mirel Rădoi ar fi trebuit să îi acorde banderola de căpitan acestuia, nu lui Varela.

”Chipciu e cel mai valoros jucător al Stelei. Echipa trebuie să îl ajute acum altfel îl va pierde și va pierde și o sumă importantă de bani pe care ar putea s-o ia de pe urma unui transfer.

Eu i-aș fi dat banderola și l-aș fi lăsat să bată fazele fixe importante. Așa i-aș fi redat încrederea în forțele sale”, a spus Valeriu Răchită la DigiSport.

Chipciu ar fi trebuit să preia banderola după plecarea lui Cristi Tănase, însă Rădoi a decis să îl pună căpitan pe fundașul Fernando Varela.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (20)
1615510982050748
Corneliu Dumitrascu  •  17 Iulie 2015, 08:50

daca rachita spune despre chipciu ca este fotbalist,inseamna ca el nu este antrenor,ci bagator de seama.ce joaca baiatul asta de 12 meciuri?incurca echipa si ar trebui urgent scos din echipa.el nu poate mai mult.este limitat tehnic si in gindire.daca radoi are singe in el,il scoate din echipa urgent.

923627714363420
Crs Dvd  •  17 Iulie 2015, 06:13

"Racheta" asta s-a plictisit sa stea pe bara si a inceput iar sa vorbeasca.Acum un un vorbea numai tampenii despre Steaua si a inceput iar.Varela e cel mai bun capitan,si in cea mai proasta zi a lui joaca bine si are si o vechime

titelb
titelb  •  16 Iulie 2015, 22:41

Valeriu Răchita a vazut alt meci sau nu se pricepe . Cand se joaca o calificare si jocul nu merge si pe Mesi il poti scimba . Important e calificarea.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează
Close