FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - STEAUA 3-1

A greșit Reghe cu FC Voluntari? "Au fost tot felul de schimbări! Jucătorii nu mai știau nimic" » Gestul care a surprins la final

Articol de GSP - Publicat marti, 23 februarie 2016 10:11

Steaua a pierdut surprinzător cu FC Voluntari, 1-3, la capătul unui meci slab făcut de elevii lui Reghecampf.

Basarab Panduru, fost jucător la Steaua, a comentat evoluția jucătorilor steliști și spune că Reghecampf a greșit în ultimele minute.

"La 1-1, vedea că nu merge nimic și a băgat tot felul de jucători pe teren. Nici nu mai știau unde joacă. Nici Kharja și nici Gebhart. Au fost tot felul de schimbări, iar Pintilii era fundaș central, Toșca era fundaș stânga. Nimeni nu știa nimic. Asta putea să îi bulverseze pe jucători.

Au fost jucători care nu s-au ridicat la așteptările antrenorului. Probabil cei de la Steaua nu se așteptau niciodată să se ajungă la acest rezultat. Ceea ce s-a întâmplat după meci, îmi arată ceva. Reghe nu îi mai strânge pe jucători la mijlocul terenului, unde le spunea câte ceva. Poate supărat pe ei", a spus Panduru la DolceSport.

3a fost nota lui Reghecampf în Gazeta Sporturilor de astăzi

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (41)
kilimanjaro
kilimanjaro  •  23 Februarie 2016, 19:15

Lui zeghe sau regelui blaturilor, poti sa le dai Barca sau Real pe mana si ei tot vor pierde cu Voluntariul :)))))

1629280413960765
Ioana Maria  •  23 Februarie 2016, 18:39

ce fata are carnatul de blatenstain in poza asta

1422898941351462
Dan Antoniu  •  23 Februarie 2016, 16:32

reghe infatuatul. cine e de vina? cine a facut echipa? i-a privit de sus,( toti erau voluntari). cu jucatori care nu au fost de mult pe teren; cu dl. chipciu care e capat de linie la toate actiunile ( si care e fortat , fortat - bani sa iasa ) cu dl. marica - se vede de ce nu prindea echipa pe nicaieri pe unde a fost in ultimii ani. ; cu popa pe banca, ptr. a face loc la altii adusi de fam . reghe; muniru care-si da viata pe teren, nu prinde lotul- e adus de alt antrenor. reghe, te rog, sunt vechi stelist, am vazut toate generatiile de la CONSTANTIN incoace - lasa nasul mai jos si nu-ti bate joc de banii lui gigi. aplica un singur principiu VALOARE SI FORMA . PS toti pareau obositi.

Vezi toate comentariile (41)
Comentează