FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

A început curăţenia la Rapid » Trei jucători au plecat de la echipă

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 22 noiembrie 2014 18:55

Marian Rada speră ca Dinu Gheorghe să ajute echipa şi a anunţat că Sebastian Cojocnean, Andrei Dăruială şi Nicolae Milinceanu au părăsit echipa.

"Lista jucătorilor care pleacă se face pe parcurs, în funcţie de cei care confirmă şi care nu o fac. Au mai rămas trei jocuri. Fotbaliştii trebuie să arate că merită să poarte tricoul Rapidului

În mod normal, Rapid ar trebui să nu se sperie de nimeni, dar CS U Craiova este favorită. Vom vedea care va fi situaţia pe teren. Noi sîntem Rapid şi sînt sigur că jucătorii vor avea o tresărire de orgoliu.

Am avut mai multe discuţii cu Dinu Gheorghe, dar doar fotbalistice, nu despre situaţia lui contractuală. Eu sunt sigur că va rămîne aici şi va pune umărul la redresarea echipei", a declarat Marian Rada la conferinţa de presă.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (37)
leonard_k
leonard_k  •  23 Noiembrie 2014, 00:42

Băi, voi sunteţi tâmpiţi sau disperaţi. Să-l aduceţi pe Dinu Vomă preşedinte, asta înseamnă să aruncaţi la gunoi toată truda băieţilor neplătiţi cu lunile. Dacă vine şi Micul Muc cum se-aude în târg, ales bules Rapid!

doct
doct  •  22 Noiembrie 2014, 23:06

cs klona- wc -crai-olguta - psd plagiat o echipa care nu are nici un drept sa joace in prima liga , sincer nici o echipa nu trebuia sa se prezinte la meciurile cu ei si sa faca contestatie la TAS impotriva lor , asa , din pacate a aparut primul abuz din "era de aur" burleanu&compania. P.S : RESPECT PE VIATA PENTRU ADEVARATA U CRAIOVA !!!

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  22 Noiembrie 2014, 23:01
Postat de badeadorian pe 22 Noiembrie 2014, 22:53

Aloha ... sa fim realisti !! Avem chiar sansa cu nr 3 !!! ;) :))

.) nici chiar asa, sunt doar 2 posibile !..) (ma refer la variantele fericite, normal..)

Vezi toate comentariile (37)
Comentează