FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

A început războiul! Dică se ia de Șumudică, deși nu i-a răspuns la telefon! Tehnicianul FCSB a spus tot în direct la TV: "Eu tac, tac, însă e posibil să fac asta"

Articol de GSP - Publicat joi, 07 septembrie 2017 10:42

Nicolae Dică a fost deranjat de declarațiile lui Marius Șumudică de când el este tehnician al FCSB. Antrenorul vicecampioanei României l-a sunat pe acesta, dar nu i-a răspuns. Dică a spus ce i-ar fi avut de reproșat. 

"Am văzut că spunea domnul Șumudică despre Dan (n.r. Petrescu) că are nevoie de timp, pentru că a adus mulți jucători noi, dar la mine a spus că trebuie să câștig tot, la mine nu mai e nevoie de timp. Vorbim cum ne convine nouă.

Pe mine m-au dezamăgit acele declarații, am vrut să vorbesc cu dânsul. L-am sunat și nu mi-a răspuns, pentru că mie nu-mi place să vorbesc la televizor, voiam să vorbesc direct cu dânsul.

M-au deranjat unele declarații pe care le-a dat. Eu nu sunt genul care să intre în conflicte. Eu tac, tac, însă este posibil să ies și eu să spun niște lucruri, dar nu vreau să fac acest lucru.

Eu nu-mi permit să vorbesc de alte echipe, pentru că-l respect prea mult pe antrenorul celeilalte echipe. Domnul Șumudică, lucrând cu acești jucători pe care-i am eu la Steaua, ar trebui să știe cât de greu îmi este mie să lucrez cu ei”, a declarat Nicolae Dică la TV Digi Sport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
bakunin
bakunin  •  07 Septembrie 2017, 14:32
Postat de valiza.epo pe 07 Septembrie 2017, 11:14

Orice ar face sau ar spune, Dica ramane doar jumatate din Sumudica!!

Iar ai scapat din spital, alpine?

danielp0tc0varu
danielp0tc0varu  •  07 Septembrie 2017, 13:47

Bai Dica Mica Cracanel , tu te-ai nascut ca sa taci. Esti tipul de *** proasta , care cu cat il pocneste mai tare stapanul , cu atat este mai multumit.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adicn
adicn  •  07 Septembrie 2017, 12:59
Postat de balauru48 pe 07 Septembrie 2017, 12:44

sumudica a castigat un campionat si a calificat astra in primavara EL. e buna ''baza''? spre deosebire de sumudica, dica o are mult mai mica. experienta de antrenor...

În 2-3 ani maxim(la 38-39 de ani), cu puțină șansă, Dică o aibă performanțe cel puțin egale cu ce are dom˝ cârcel la 45-46 de ani. Îndrăznesc a spune: avantaj Dică!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează