FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOKTV, GSPRO

A început războiul între Dinamo și Steaua » Mesajul unui dinamovist care îi va înfuria pe fanii Stelei

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 martie 2016 12:39

Dinamo și Steaua se vor duela în această seară, de la ora 20:30, în prima etapă din play-off-ul Ligii 1.

Steliano Filip este anunțat titular în această seară și deja a început războiul cu marea rivală.

Fundașul stânga a lui Dinamo a postat pe contul să de facebook o fotografie cu un banner al galeriei dinamoviste, în care era un mesaj dur la adresa Stelei.

"Mă uit la mine când am ales cu ani în urmă și înțeleg minunea ce m-a ferict de turmă", era mesajul galeriei dinamoviste.

Dintre cei care i-au dat like lui Filip se numără fostul dinamovist, Marius Alexe, și Ionuț Nedelcearu. Ulterior, Filip a șters postarea de pe contul său de facebook. La comentarii, mai multe persoane i-au adus aminte dinamovistului că în trecut s-a pozat în tricoul Stelei.

filip

Ieri, tot Filip a avut o declarație dură la adresa fanilor Stelei, care pot veni în tribunele stadionului Ștefan cel Mare.

"Nu contează dacă vin fanii Stelei la meci. Sincer să fiu, fără nicio glumă, nu i-am auzit niciodată la meciurile directe. Fani Stelei nu s-au auzit din cauza galeriei lui Dinamo. Noi avem cea mai frumoasă galerie din țară", a spus Steliano Filip la conferința de presă de ieri.

Dinamo și Steaua se vor duela duminică, de la 20:30, în direct pe DigiSport, DolceSport și LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Echipe probabile:

Dinamo: Cerniauskas - Marc, Mevlja, Puljici, Filip - Anton, Bicfalvi- Rotariu, Palici, Romario - Essombe

Steaua: Niță - Papp, Tamaș, Varela, Toșca - Pintilii, Muniru - Chipciu, Stanciu, Hamroun - Marica

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (43)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  07 Martie 2016, 03:24

asta dovedeste ce caracter are cu poza aia cand se dadea stelist,e nimeni si asa v ramane ,a luat si rosu,hahaha

geogeo
geogeo  •  06 Martie 2016, 18:54

Daca ai sa citesti mesajele dinamovistilor, marea majoritate profereaza injurii, jigniri, violente verbale, minciuni, ceea ce demonstreaza un grad mare de frustrare. Asta nu inseamna ca in partea cealalta, la stelisti, nu sunt asemenea specimene. Sunt, dar majoritatea covarsitoare e formata din dinamovisti. Citeste numai la articolul asta comentariile si ai sa vezi care este adevarul cu privire la frustrati.

simohayha
simohayha  •  06 Martie 2016, 17:29
Postat de samertx pe 06 Martie 2016, 16:29

Fii serios, metre. Conturi multe găsești, îmbracate, deja, în tricourile negre de joc din gleznă, de diseară. Cel puțin, eu așa cred. Sunt un credul notoriu. :))

Jupân' Semtex, te răsfeţi degeaba ! Aţi trecut fraudulos graniţa insolventei (pe banii contribuabililor), ati "inrolat " tot felul de mercenari desi nu aveaţi dreptul şi va pregatiti de nunta desi s-ar putea sa o dati in parastase. Vă agitati impotriva Stelei ca HarCovul impotriva Romaniei desi nu prea aveti spor( nici macar acum cand noi refuzam prezenta la meci din motive interne). Nu va mai amagiti cu nu stiu ce coregrafii, scenografii sau pornografii. Ceea ce ramane pentru posteritate sunt rezultatele. *** in viata asta Dinamo rămâne doar cu lozincile. Trofeele adevarate sunt câştigate de Steaua!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (43)
Comentează
Close