FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

A pierdut Dică vestiarul de la FCSB? Detaliul subtil observat de un fost antrenor al roș-albaștrilor: "Mă surprinde"

Articol de GSP - Publicat luni, 24 decembrie 2018 12:08

Mihai Stoichiță, fost antrenor la Steaua, a vorbit despre plecarea lui Nicolae Dică și a lăsat să se înțeleagă că tehnicianul a pierdut vestiarul și că relația cu jucătorii nu era cea mai bună.

"Pe mine mă surprinde un singur lucru. Până acum, eu am văzut declarațiile multor jucători care-și pierd antrenorul și fiecare spunea «Noi suntem de vină! Antrenorul era foarte bun și, ne-a ajutat. Ne pare rău, dar asta este viața». N-am auzit un jucător de la Steaua să ia poziție în favoarea lui Dică! Am fost foarte atent la tot ce s-a spus, la tot ce s-a discutat.

Nu poți spune că Dică este un antrenor slab! El s-a bătut pentru titlul până în ultima etapă a sezonului trecut și a mers bine în Europa. Acum, alta ar fi fost discuția dacă ar fi câștigat meciul cu CFR Cluj", a spus Mihai Stoichiță la TV Digi Sport.

Citește și:

EXCLUSIV Prima reacție a omului chemat de Becali s-o ducă pe FCSB spre titlu: "Asta mi-a transmis"

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (11)
bazinga
bazinga  •  24 Decembrie 2018, 16:51

Dica a fost antrenor la FCSB?Probabil,sluga la un cioban cu bani si presh de ocazie,antrenor nu a fost NICIODATA!

albalbastru72
albalbastru72  •  24 Decembrie 2018, 15:32

Alt articol fara sens,mai intereseaza pe cineva?Mai bine puneti o colinda.

martinpen
martinpen  •  24 Decembrie 2018, 13:47
Postat de randoomz pe 24 Decembrie 2018, 13:21

si eu sunt socat ca dica a mai ramas dupa ce a ratat titlu. wtf? pai dica nu a avut autoritate in vestiar. cum am spus,cu orice antrenor cu experienta,castigam campionatul asta la pas. cu cat are mai multa experienta cu atat cresc sansele sa castigam acest campionat.

Lasa vrajeala cu antrenorul slab, ca nu el dicta schimbarile sau schemele de joc. Becali e singurul vinovat. Dica ce sa faca? sa intre el in teren in locul lui Alibec? Daca patronul il darama psihic, Dica ce sa faca?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează