FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

A profitat Mobexpert de pe urma investiției lui Dan Șucu la Rapid? „Să vă spun care e problema”

Articol de - Publicat duminica, 05 februarie 2023 14:02 / Actualizat duminica, 05 februarie 2023 14:03

Dan Șucu, patronul clubului Rapid și unul dintre oamenii importanți de afaceri din România, a fost întrebat dacă implicarea la clubul giuleștean se vede și în vânzările Mobexpert, magazinul de mobilă cu 2300 de angajați și cifră de afaceri de 200 de milioane pe care-l deține. 

„Nu prea au crescut vânzările. Știți care e problema? În general, deciziile, alegerile de achiziție sunt făcute de doamne. Încă nu reușim să fim atât de prezenți să fim în sufletul doamnelor, ca să putem să capitalizăm cât de cât în zona de mobilă. 

Din punctul meu de vedere, pot să vă spun că vom licenția mai multe produse în fanshop-ul Rapidului. Vor fi mai multe textile, vrem să facem halate de baie cu emblema clubului, fețe de masă, perne, așternuturi pentru copii. Orice lucru care poate să ajute și Rapidul. Avem un coleg angajat care se va ocupa fix de acest lucru.

Când am fost la cel mai mare fabricant de saltele din America, avea vreo 50 de saltele, dar în mijlocul standului era una singură. Aceea se numea salteaua Trump. Pe aia o vedeai prima. De ce Trump? Fiindcă atunci era asimilat cu ideea de lux, nu era încă președinte. Același concept îl vrem și noi la Rapid. Clubul Rapid va primi un beneficiu din fiecare produs care va fi recomandat de Rapid”, a explicat Dan Șucu acum o lună, într-o emisiune pentru Fanatik

Dan Șucu e căsătorit de 17 ani cu o prezentatoare de știri

Dan Șucu, omul de afaceri care deține 50% din acțiunile Rapidului, și a refăcut viața acum 17 ani, când s-a căsătorit a doua oară, cu ex-prezentatoarea TV Diana Lăscărescu. Prima soție a lui Șucu a fost Camelia, alături de care a dezvoltat imperiul Mobexpert. Cei doi au două fiice. Finanțatorul rapidist s-a recăsătorit în 2005 cu Diana, alături de care are doi băieți.

Diana Șucu, soția lui Dan Șucu
Diana Șucu (foto: Instagram)
Diana Șucu (foto: Instagram)
Diana Șucu, soția lui Dan Șucu
+43 FOTO

Dezvăluire în direct! Care este adevărata avere a lui Dan Șucu? „Forbes vă dă cu 120 de milioane de euro”

Omul de afaceri Dan Șucu a dezvăluit în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, de pe GSP.ro, cât valorează averea lui. Dacă publicația Forbes îl creditează pe investitorul Rapidului cu 120 de milioane de euro, bani proveniți din producția de mobilă, Șucu susține că averea sa este mult mai mare și oferă un indiciu. Citește totul AICI. 

Citește și alte știri despre Rapid: 

Consens între Răducioiu și Gică Popescu » Fotbalistul din SuperLigă care i-a impresionat: „Nu o spun eu, o spunea Cruyff”

Marko Dugandzic, „transformat” în Messi de galeria Rapidului: „Incredibili!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
inshallah
inshallah  •  06 Februarie 2023, 19:08

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

BindenDanDat
BindenDanDat  •  05 Februarie 2023, 21:28
Postat de dobrin pe 05 Februarie 2023, 20:43

Da' ce... romanii au BMW-uri si vile cu turnulete? Chiar daca nu e de bun gust, tot lux e.

Hai Nea Gicule, ca patinezi..

dobrin
dobrin  •  05 Februarie 2023, 20:43
Postat de BindenDanDat pe 05 Februarie 2023, 17:03

Da. rapid si lux. Makes sense.

Da' ce... romanii au BMW-uri si vile cu turnulete? Chiar daca nu e de bun gust, tot lux e.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close