FOTBAL  »  Superliga  »  GOL EXTRAORDINAR

A spart gheaţa în 2010: Alexandru Ioniţă a marcat al şaptelea gol

alexandru ionita, atacant rapid
alexandru ionita, atacant rapid

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 martie 2010 00:00

Criticat dur, mai ales de Nicolae Manea, pentru că nu a reuşit să mai marcheze după transferul la FC Koln, Alexandru Ioniţă a strîns din dinţi şi a tras şi mai tare pentru a reveni la forma din tur.

 

Şi se poate spune că i-a ieşit pentru că în minutul 3 al partidei de la Alba Iulia, Ioniţă a marcat un gol fabulos, de la aproximativ 35 de metri! Bucuria sa nu a fost una expansivă, ci a preferat să ducă degetul la buze, mesaj, probabil mesaj pentru cei care spun că l-au stricat banii oferiţi de nemţi.

Tînărul atacant, 20 de ani, înscrisese pînă acum 6 goluri pentru Rapid în sezonul care a însemnat debutul său în prima garnitură a giuleştenilor. FC Koln va plăti Rapidului 2,5 milioane de euro şi , în plus, l-a lăsat să şi joace în Grant pînă la vară. Fotbalistul a parafat un contract pe patru ani şi va cîştiga în total 1,2 milioane de euro!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
maxone42
maxone42  •  14 Martie 2010, 16:10

Pai a fost criticat pe buna dreptate. Sa vazut ca nu mai era acelasi Ionita "infipt" in coasta adversarului, bataios si letal. In primele trei etape nu a jucat nimic. Cu totii speram , ca odata cu acest extraordinar gol, Ionita sa REdevina... IONITA.

 •  14 Martie 2010, 15:55

bv FORZZA RAPID sper sa avem noroc cu decizia LPF si sa le dam peste nas spurkatzilor care nu ne lasa sa jucam fotbal pe teren bv ionitza un mare talent crescut de RAPID 8-) FZR

 •  14 Martie 2010, 15:07
Postat de pe 14 Martie 2010, 14:37

Bravo lui, sper sa-si revina cat mai repede. Era pacat de el.

super gol..cred ca va fii golul etapei....pacat ca rapidul la vandut pe bani putini...la 20 ani cu asemenea talent,rapidul trebuia sa ia 4,5-6 milioane pe el...dar traim in romania...mult succes ionita

Vezi toate comentariile (4)
Comentează