FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

A vrut la Dinamo cu orice preț! Gestul incredibil făcut de Nistor pentru a semna cu echipa alb-roșie

Articol de - Publicat sambata, 13 ianuarie 2018 15:45

Mijlocașul Dan Nistor, 29 de ani, a semnat un contract cu Dinamo valabil până la 30 iunie 2020, revenind la echipa lui Vasile Miriuță după 6 luni la CFR Cluj.

Nistor va câștiga numai 8.000 de euro lunar în Ștefan cel Mare, față de 15.000 E cât avea la CFR. Miriuță vrea să reconstruiască jocul echipei în jurul mijlocașului de 29 de ani.

Dinamo are buget de transferuri zero, dar se descurcă! După croatul Pesici și spaniolul Monroy, ieri dimineață "câinii" l-au acontat și pe Dan Nistor

Noul elev al lui Miriuță a declarat în mai multe rânduri că este dinamovist înfocat și, cu toate că a fost ofertat și de Craiova, a ales să revină în Ștefan cel Mare. Asta chiar dacă va încasa jumătate din banii pe care îi lua la CFR! Nistor va câștiga lunar 8.000 de euro, spre deosebire de 15.000 de euro, cu cât era remunerat în Gruia.

Șefii CFR-ului au acceptat să-l lase pe Nistor liber de contract, după ce Miriuță a purtat discuții cu Iuliu Mureșan și compania până la 01:00 noaptea.

Alungat de "Guriță", tras pe linie moartă de "Bursuc"

În iulie anul trecut, Dan a fost folosit în vară ca monedă de schimb pentru transferul lui Nascimento, Contra fiind cel care a inițiat negocierile. "Guriță" era supărat pe fostul jucător al Pandurilor întrucât acesta era destul de vocal în vestiar.

Mijlocașul a avut probleme și în Gruia, fiind trecut pe linie moartă de Dan Petrescu. Motivul: Gigi Becali a declarat la TV că a purtat negocieri în secret cu Nistor chiar și după ce acesta a semnat cu CFR! Din acel moment, "Bursucul" nu l-a mai inclus pe Dan în lotul de 18!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
haideusicfr
haideusicfr  •  14 Ianuarie 2018, 09:34
Postat de raikkonen79 pe 13 Ianuarie 2018, 20:12

Absolut. Ar fi o premiera. Si la anul faceti din nou rocada.

Am glumit binenteles .Cu toate ca unora nicicum nu le poti face pe plac. De exemplu domnul Lupu ce critica Dinamo ca l-a dat pe Nistor. Nu l-a dat pe degeaba , a venit Nascimento in locul lui.In plus ,neadaptandu-se la Cluj ,Nistor a fost lasat sa se intoarca gratis la Dinamo. Cum ar fi sa fie bine pentru domnul Lupu?

513010058870127
Pop Vasile  •  14 Ianuarie 2018, 08:46

,, A ales sa vina la DINAMO ... ,, . INCORECT !!! A fost nevoit sa vina la DINAMO ... Asta dupa ce cei de la CFR i-au dat a treia cizma . Cea in fund . Si sa-i pupe si in dos pe cei de la DINAMO ... Daca nu-l luau ei ..., NU trebuia nimanui asemenea jucator . Sa spun FOTBALIST era prea mult , atunci cind e vorba de NISTOR .

raikkonen79
raikkonen79  •  13 Ianuarie 2018, 20:12
Postat de haideusicfr pe 13 Ianuarie 2018, 19:37

Nascimento ar fi bun la Cluj.

Absolut. Ar fi o premiera. Si la anul faceti din nou rocada.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează