FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - CLINCENI

Gică Popescu, înainte de Clinceni - Farul: „Se va face un test de COVID și portarul ar putea fi infectat pentru a se amâna meciul” » Cum se apără ilfovenii

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 ianuarie 2022 09:00

Academica Clinceni - Farul e programat sâmbătă, de la ora 17:00, dar Gică Popescu susține că ar exista riscul ca partida să nu se dispute. Oficialii ilfovenilor au contrazis declarația „Baciului”.

Președintele Farului a declarat că a primit informații că vineri cei de la Clinceni se vor testa împotriva COVID și că portarul Andrei Ureche va fi declarat pozitiv, astfel ca meciul să se amâne.

Gică Popescu nu-l menajează pe Boloni: „E puțin deplasat! Parcă a vorbit Mesia fotbalului mondial”
DECLARAȚIE
Gică Popescu nu-l menajează pe Boloni: „E puțin deplasat! Parcă a vorbit Mesia fotbalului mondial”

Gică Popescu, înainte de Clinceni - Farul: „Se va face un test de COVID și portarul ar putea fi infectat pentru a se amâna meciul”

„Vreau să spun ceva ce am auzit astăzi. Îmi cer scuze dacă nu e așa. Avem informații că Academica Clinceni dorește să amâne meciul de sâmbătă. Explicația ar fi că are pe lista A doar 6 jucători, dintre care un portar, și pe lista B are 10 jucători. Mâine (n.r. - vineri) se va face un test COVID, s-ar putea ca portarul să fie infectat și să nu poată să joace.

Sunt informații din interiorul clubului din Clinceni. Dacă se va întâmpla asta, mi se pare o chestiune deplasată, ca să n-o numesc altfel. Noi am tras un semnal de alarmă către Liga Profesionistă de Fotbal în cursul zilei de astăzi (n.r. - joi).

Nu vrem să mai trecem prin ce am trecut la acel meci cu FCSB. Dacă cei de la Clinceni au de gând să facă acest scenariu, să le treacă. Argumentul lor că au un singur portar, care poate fi infectat. Dar nu i-a împiedicat nimeni să-și pună pe listă un al doilea și al treilea portar. Puteau să se organizeze mai bine și să aducă jucători. Au avut timp în această pauză”, a declarat Gică Popescu la emisiunea „DigiSport Special”.

Academica Clinceni are 16 jucători înregistrați la Ligă, dintre care 6 sunt pe lista A și 10 pe lista B. La meciul precedent, 1-3 cu CS Mioveni, ilfovenii nu au avut portar de rezervă, în lot fiind doar Andrei Ureche.

13 jucătoritrebuie să aibă apți o echipă pentru a putea disputa un meci în Liga 1

Cum se apără Clinceni: „Vom participa la acest meci. Ne vom apăra corect șansele”

Augustin Călin, directorul sportiv de la Academica Clinceni, a intervenit rapid și a spus că echipa ilfoveană are un caz de COVID, Thibault Moulin, dar că va face tot posibilul pentru ca partida să se dispute.

„Nu am urmărit ce a spus Gică, dar mi s-a spus de către conducere. E puțin dezinformat, din punctul meu de vedere. Dacă voiam asta, puteam s-o facem din prima etapă. Thibault Moulin a făcut testul ieri și e pozitiv. Am făcut testele pentru că avem copii care merg la școală. E normal să facem aceste test. Azi (n.r. - joi) am făcut alte teste și au fost negative. 

Vom mai face teste. Dar nu cred că va mai apărea un alt caz. Dacă am mai dori să facem alte teste, nu ne poate condamna nimeni. Vorbim de copii.  Nu știu dacă vineri se va mai face un test. Nu am solicitat încă. Dar normal ar fi să facem, pentru că e vorba de niște copii care merg la școală.

Noi vom participa la acest meci, indiferent dacă vom fi 13. Ne vom apăra șansele indiferent de ce va fi pe foaia de joc. Nu vreau să comentez alte lucruri. Vom participa așa cum suntem la meci. Noi nu ne dorim să nu jucăm. Ne prezentăm așa cum am fost în prima etapă. Ne vom apară șansele.  Noi am participat corect și la primul meci. Poate fi o suspiciune, dar puteam să facem ceva de la primul meci”, a declarat Augustin Călin pentru sursa citată.

Gică Popescu, înainte de Clinceni - Farul: „Se va face un test de COVID și portarul ar putea fi infectat pentru a se amâna meciul” » Cum se apără ilfovenii
Jucătorii înregistrați de Academica Clineni la Ligă

VIDEO Derby în Liga 1: totul despre Dinamo - FCSB

Citește și: 

Elevul Dima dintr-a 10-a » Povestea unuia dintre cei mai tineri debutanţi din Liga 1: „Cu şcoala merge bine”

A zdruncinat Boloni fotbalul românesc? „Avem 7-8 antrenori care sunt ca șoarecii în sac”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează