FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

"Accept criticile, nu jignirile"

Articol de GSP - Publicat joi, 04 octombrie 2007 00:00

Neaga a comentat ieri pentru Gazeta situatia delicata in care se afla la Steaua

- Rica, din ce ai spus la finalul meciului cu Arsenal se intelege ca nu ai avut o relatie foarte buna cu Hagi. Asa e?
- Nu este adevarat. Cu Hagi m-am inteles foarte bine de la inceput, dar mi s-au rastalmacit niste declaratii si fiecare a inteles ce a vrut. Au luat numai ce era de scandal din continut, dar departe de mine gindul sa am ceva cu Gica. Nu l-a lucrat nimeni pe Hagi, pentru ca asta insemna automat sa ne lucram pe noi, ca jucatori.

- Cum te simti din punct de vedere fizic?

- Sint OK, dar inca nu am vina aia de care am nevoie. Sint constient ca evolutia mea nu se ridica la asteptarile suporterilor si accept criticile venite pe partea sportiva.

- Care este relatia ta cu fanii? Unii te apostrofeaza, altii te aplauda.
- Tin sa le multumesc celor care m-au aplaudat pina acum, pentru ca si-au dat seama ca am depus efort si mai ales ca am decis sa ma intorc cu inima la Steaua, iar celor care ma apostrofeaza vreau ca in viitor sa le intru in gratii prin evolutiile mele bune.

- Halagian si alte nume importante din fotbal te-au acuzat violent...
- Un singur lucru vreau sa spun: sa fiu criticat pentru ceea ce fac in teren, atit. Niciodata, dar niciodata nu accept sa fiu jignit, indiferent de cine este vorba!

Mizerie de doua milioane

Unul dintre suporterii Stelei, Stoian Sorinel, care marti seara a fost pe stadion la meciul cu Arsenal, a trimis ieri pe mail-ul Gazetei fotografii facute pe stadion la scaunele (foto) pe care trebuia sa stea conform biletului cumparat cu doua milioane. "Pe linga faptul ca erau rupte si erau desprinse de pe suport, scaunele aveau o mizerie infioratoare pe ele. Era imposibil sa stai acolo fara sa te murdaresti in ultimul hal. si toata

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează