FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA - POLI IAȘI 1-0

Sorin Cârțu, nervos după accidentarea horror a lui Koljic: „A vrut să marcheze teritoriul, să arate cine e jupânul! Am văzut golănii d-astea! Mihalache trebuia să fie în Liga 2 cu Poli Iași”

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 octombrie 2020 23:41 / Actualizat sambata, 03 octombrie 2020 00:12

Sorin Cârțu, președintele celor de la CS Universitatea Craiova, a comentat accidentarea lui Elvir Koljic (Detalii AICI) din meciul cu Poli Iași, 1-0, și l-a acuzat pe fundașul Marius Mihalache.

„Dacă știam că se întâmplă așa tragedie... E tragic că nu poate juca! L-am așteptat tot anul trecut să joace și să revină. Am fi preferat să pierdem meciul... În niciun caz nu ne-am gândit la necazul ăsta.

Să vă spun ceva cu Mihalache.... Nu vrea să rupă piciorul, dar a vrut să arate cine e jupânul. Să marcheze teritoriul. Am 45 de ani de fotbal și am văzut golănii d-astea. Am văzut d-aștia șmecheri. L-a așteptat, totul se face cu întârziere... Vă aduceți aminte ce a pățit Mihăilă la Iași de era să moară? Nici nu știi ce să crezi cu echipa asta, mereu sunt nenorociri cu ei. 

Ceea ce a făcut Mihalache nu poate spune că e întâmplător. E clar că nu vrea să rupă piciorul.... «Eu vreau să marchez teritoriul! Că sunt dulău». Mihalache trebuia să fie în Liga 2 cu Iași. Dacă nu e în Liga 2, avem noi ghinionul ăsta. 

Îmi pare rău de Koljic. În pauză am plecat la urgențe. Am vorbit cu un prieten. Are fractură de peroneu cu deplasare și puțin la gleznă. Probabil că îi va trebui un șurub. A văzut un prieten ortoped radiografiile. Operație obligatoriu și stă 6-8 luni. Operația nu știu unde o face... Cei mari decid. Nu știu cât de rapid trebuie făcută această operație.

Am auzit un trosnit ceva și eram sigur că s-a întâmplat ceva. S-a auzit ca o surcea pe care o rupi să o pui pe foc. Am strigat «Hațegan, atenție că e fractură!»”, a declarat Sorin Cârțu la emisiunea „Fotbal Club” la Digi Sport.

FOTO. Imagini teribile cu accidentarea lui Koljic

+19 FOTO

Citește mai multe știri despre Craiova - Poli Iași: 

Mihalache, omul care l-a accidentat pe Koljic, e devastat: „Din asta trăia, i-am luat pâinea. M-am uitat de zeci de ori la reluări”

Cristiano Bergodi e cu moralul la pământ! Accidentarea lui Koljic schimbă toate calculele: „Toți erau deprimați în vestiar”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (43)
fiji
fiji  •  03 Octombrie 2020, 17:09
Postat de Un Timisorean pe 03 Octombrie 2020, 06:42

Mihalache - un jucator de fotbal, rudimentar - trebuie suspendat va pe vremuri, adica sa stea pe tusa, cit sta Kolijk in convalescinta. Asemenea "macelari" nu mai au ce sa caute in fotbalui mare..............., ca exemplu, in Europa au disparut demult.

Mă, "Timișorene", tu puți a oltean de la o poștă! De ce nu vrei să recunoști?

suporterucv
suporterucv  •  03 Octombrie 2020, 13:06
Postat de prapadlafcsb pe 03 Octombrie 2020, 08:00

Adevarul e ca prazarii cam furase startul... arbitri de casa...să-i vedem acum dacă sunt buni cu adevărat...ca de... sa fii înființata direct in liga a doua e ceva, Iar Steaua in a patra

Vezi ca Steaua , aia care provine din CCA, s-a infiintat IN PRIMA DIVIZIE in 47 !! La fel si militia Dinamo, in 48 !! Sau asta s-a uitat ??

prapadlafcsb
prapadlafcsb  •  03 Octombrie 2020, 11:43
Postat de Radulescu Aurel pe 03 Octombrie 2020, 08:43

Ce are *** cu prefectura? Tocmai am dat peste un idiot Vernist-***.Cand o sa-ti dai seama cat de idiot esti,o sa fi si mai idiot.

Du-te ba la școala

Vezi toate comentariile (43)
Comentează