FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA - POLI IAȘI 1-0

U CRAIOVA - POLI IAȘI 1-0 // UPDATE Unde și când se operează Elvir Koljic, după accidentarea gravă suferită aseară

Articol de - Publicat sambata, 03 octombrie 2020 10:43 / Actualizat sambata, 03 octombrie 2020 17:56

Atacantul Elvir Kolic (25 de ani), golgeterul Craiovei, a suferit o accidentare gravă în minutul 34 al partidei cu Poli Iași, 1-0, și urmează să fie operat.

UPDATE, ora 17:45

Vârful se va opera mâine dimineață, într-o clinică privată din București. Inițial, intervenția chirurgicală ar fi trebuit să aibă loc în străinătate, dar s-a renunțat la această idee.

Știrea inițială

Din informațiile Gazetei Sporturilor, atacantul bosniac a părăsit chiar azi noapte spitalul din Craiova pe proprie răspundere.

„Începem sâmbăta într-o notă optimistă. »Dragonul» nostru va fi operat în cursul zilei de mâine și primele pronosticuri sunt mult mai bune decât ne-am fi așteptat. Sperăm ca Elvir Koljic să joace primul său meci oficial după accidentare în luna februarie a anului 2021. Suntem alături de tine, Elvir!”, au spus oltenii într-un comunicat.

VIDEO Cristiano Bergodi: „Accidentarea gravă a lui Koljici ne-a omorât! Am pierdut cel mai bun atacant din România"

Diagnosticat cu fractură de diafiză peronieră cu deplasare, după intrarea dură a lui Mihalache, Koljic nu poate fi operat imediat, având zona inflamată. Acesta trebuie să aștepte ca inflamația să se dezumfle pentru a putea fi operat. Cel mai probabil, acestuia i se va fixa osul rupt cu un șurub.

Poli Iași a emis un comunicat

După meci, Poli Iași a emis un comunicat prin care clubul, oficialii, staff-ul și jucătorii își exprimau regretul pentru accidentarea lui Koljic.

Clubul Sportiv Municipal Politehnica Iași își exprimă profundul regret pentru accidentarea nedorită a jucătorului Universității Craiova, Elvir Koljic, în urma duelului în care au fost implicați atacantul gazdelor și fundașul echipei noastre, Ovidiu Mihalache. La finalul meciului, Ovidiu Mihalache a cerut public scuze jucătorului accidentat și reprezentanților formației craiovene, susținând că a avut doar intenția de a juca mingea la faza din minutul 36, lucru confirmat și de reluările TV din mai multe unghiuri. 

De asemenea, fundașul Politehnicii a transmis că nu este un jucător dur, dovadă stând faptul că, în cariera sa de aproape 20 de ani la seniori, a mai primit o singură dată cartonașul roșu direct. Vizibil marcat de nefericita întâmplare, experimentatul jucător, care va împlini în luna decembrie 36 de ani, și-a exprimat speranța că atacantul Elvir Koljic se va recupera cât mai repede și va avea în cel mai scurt timp posibilitatea să-și etaleze calitățile fotbalistice în meciurile oficiale
- comunicat Poli Iași

FOTO. Imagini teribile cu accidentarea lui Elvir Koljic 

+19 FOTO

Citește mai multe știri despre Craivoa - Poli Iași: 

Sorin Cârțu, nervos după accidentarea horror a lui Koljic: „A vrut să marcheze teritoriul, să arate cine e jupânul! Am văzut golănii d-astea! Mihalache trebuia să fie în Liga 2 cu Poli Iași”

Mihalache, omul care l-a accidentat pe Koljic, e devastat: „Din asta trăia, i-am luat pâinea. M-am uitat de zeci de ori la reluări”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
albalbastru72
albalbastru72  •  03 Octombrie 2020, 14:46

Cum adica a plecat pe propria rasundere?Avea contract si cu spitalul din Craiova?E dreptul lui sa aleaga unde sa fie operat.

steaua.libera
steaua.libera  •  03 Octombrie 2020, 13:42
Postat de tzoian pe 03 Octombrie 2020, 12:50

Esti prea dur cu ei, cum sa nu se schimbe ceva, sa fii sigur ca nu mai sunt aceiasi gandaci :)

O generație nouă mult mai bine pusă la punct

tzoian
tzoian  •  03 Octombrie 2020, 12:50
Postat de prapadlafcsb pe 03 Octombrie 2020, 11:57

Nu știu la care dintre spitalele caraiovei colcăiau gândacii cu câțiva ani in urma... nu cred sa se fi schimbat ceva pana acum

Esti prea dur cu ei, cum sa nu se schimbe ceva, sa fii sigur ca nu mai sunt aceiasi gandaci :)

Vezi toate comentariile (13)
Comentează