FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Acord cu Robben

Articol de GSP - Publicat joi, 19 iulie 2007 00:00

Real ii ofera olandezului un contract pe 5 ani, iar Chelsea ar urma sa primeasca 22 de milioane de euro. Presedintele Realului, Ramon Calderon, il asteapta pe Arjen Robben, vineri, la Madrid. Olandezul, pe care l-a vrut si anul trecut, fiind refuzat de Chelsea, a batut palma cu galacticii pentru un contract pe 5 sezoane si un salariu anual cifrat la 4 milioane de euro.

Postul de radio BBC a anuntat ieri la amiaza acordul intervenit intre jucator si madrileni, iar ziarele spaniole As si Marca sustin ca si cluburile s-ar fi inteles asupra pretului tranzactiei. Este vorba de 22 de milioane de euro, dupa ce, duminica, diferenta intre cerere si oferta era de 7 milioane, iar marti scazuse la 4 milioane.
Robben si-a dorit initial sa ramina la Chelsea. Dar tatal sau, care-i este si impresar, nu s-a putut intelege cu londonezii asupra prelungirii contractului, scadent in 2009. Mai mult, vicecampioana Angliei l-a transferat pe internationalul francez Florent Malouda, care joaca exact pe acelasi post.


Mourinho nu-i de acord
Managerul lui Chelsea, Jose Mourinho, s-a impotrivit de la bun inceput transferului. Portughezul era convins ca sefii clubului se vor intelege cu Robben in privinta prelungirii contractului, ba l-a si folosit marti in prima repriza a amicalului cu Suwon Bluewings (1-0), declarind la final: "Il consider mai departe jucatorul lui Chelsea".


 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close