FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Acord Negoiță - Becali pentru vedeta lui Dinamo » Patronul FCSB a dat toate detaliile afacerii! Ce s-a întâmplat în ultimul moment

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 februarie 2018 09:41

Gigi Becali, patronul FCSB, a dezvăluit că s-a înțeles cu Ionuț Negoiță, finanțatorul lui Dinamo, pentru transferul lui Adam Nemec.

Atacantul slovac de 32 de ani este în ultimele 6 luni de contract cu Dinamo, iar FCSB l-a dorit în această iarnă. Deși echipa între roș-albastră și Dinamo a existat un acord, Nemec a refuzat transferul la formația lui Dică.

"Din punctul meu de vedere, Nemec e un fotbalist bun. Dar ce să facem, dacă nu ne-am înţeles? Cu Dinamo mă înţelesesem, dar cu băiatul nu am ajuns la un acord din punct de vedere financiar", a spus Becali la TV Digi Sport.

Nemec este la Dinamo din vara lui 2016, iar în acest sezon a marcat 4 goluri în 24 de meciuri.

1.000.000 €este cota lui Nemec, potrivit transfermarkt.de

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (37)
luciann
luciann  •  14 Februarie 2018, 21:01
Postat de poison pe 14 Februarie 2018, 11:54

Sper ca Lupescu sa retrogradeze aceasta mizerabila echipa si sa readuca adevarata Steaua din L4 direct in L1. Si pe buna dreptate, fara ranchiuna sau rivalitate cu Dinamo.. Total neprofesionistii astia de la FC FCSB nu au certificat de identitate sportiva; in acte antrenor apare Viorel Tanase, dar se vorbeste de antrenorul Dica; folosesc numele Steaua in campanii de marketing sau cand vorbesc (laudativ) despre ei, desi e ilegal; Mihai Stoica, infractor dovedit, sta pe banca de rezerve etc etc. Numai mizerii si ilegalitati se petrec la talciocul de fotbalisti FC FCSB.

Pai Lupescu o sa castige alegerile cu ajutorul lui Jijica...

fangigi
fangigi  •  14 Februarie 2018, 20:08
Postat de fangigi pe 14 Februarie 2018, 20:08

Altu care-i da cu tifla cionbanului posesor de echipa ***!

RESPECT NEMEC!

fangigi
fangigi  •  14 Februarie 2018, 20:08

Altu care-i da cu tifla cionbanului posesor de echipa ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (37)
Comentează