FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - STEAUA 0-1

Acuzaţii dure lansate de jucătorii Pandurilor: "Ne elimină pe toți! O să vorbim cu poliția să îi pună cătușe antrenorului"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 martie 2016 23:48

Jucătorii Pandurilor au fost extrem de nemulţumiţi de deciziile centralului Marius Avram în meciul contra Stelei, iar după Crisi Săpunaru şi Dan Nistor a răbufnit la interviurile de după meci.

"Mare frustrare. Domnul Avram s-a facut că nu vede anumite infracţiuni. La fiecare meci avem jucător eliminat, la fel şi azi, pe nedrept. Şi antrenorul este eliminat...

Probabil că dânsul nu are voie să aplaude. O să vorbim cu cei de la Poliţie să îi dea cătuşe domnului Iordănescu, să nu mai aplaude. Jocurile sunt deja făcute, Steaua este campioană", a declarat Nistor după meci la Dolce Sport.

Steaua a câştigat meciul contra formaţiei Pandurii Târgu-Jiu cu scorul de 1-0, graţie penalty-ului transformat de Nicuşor Stanciu, însă jucătorii Pandurilor au contestat atât faza penalty-ului, cât şi eliminarea lui Filip Mrzljak.  

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (16)
854605894625108
Silviu Apostol  •  31 Martie 2016, 13:24

Prostanul asta se crede jucator la ASA Tg.Mures !

andyandrei2015
andyandrei2015  •  31 Martie 2016, 12:51

frustratilor la culcare,iar va rupe steaua pe toti,si nbuniti

479442462207434
Ionut Zamfir  •  31 Martie 2016, 09:17

Comparati, asa, pentru divertisment, declaratiile de acum ale jucatorilor de la Pandurii cu declaratiile lor de dupa meciul cu ASA. Atunci, cand in min. 20 in loc sa joace ei cu un om mai putin s-au trezit cu un om in plus nu au avut nimic de declarat. Nu ,,comentau arbitrajul,, , ,,ei isi vad de joc,, , ,,altii sunt chemati sa judece fazele,, !! Atunci nu au mai zis ca ,,Pandurii trebuie sa castige campionatul,,. In acel meci ASA chiar a fost dezavantajata ( au fost taxati pentru ca nu si-au tinut nervii in frau) nu ca acum cand au fost greseli in ambele parti. PS - dupa acelasi tipar, astept declaratiile, si manifestarile, jucatorilor de la Steaua, la primul meci in care se vor simti dezavantajati de arbitru. Istoria se va repeta .

Vezi toate comentariile (16)
Comentează