FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Acuzații incredibile despre un jucător de la Astra: "A fost amenințat cu pistolul! I s-a spus să facă ce zice președintele"

Articol de GSP - Publicat marti, 10 iulie 2018 22:20

Anatole Abang (22 de ani) a fost în centrul unui scandal imens la finalul sezonului trecut după ce a fost acuzat de colegii săi de la Astra Giurgiu că le-ar fi furat mai mulți bani din buzunare și le-ar fi fotografiat cardurile.

Camerunezul care a fost împrumutat de Astra de la New York Red Bulls s-a plâns apropiaților că episodul mai sus menționat ar fi fost doar o înscenare și că ar fi fost amenințat cu arma la poliție pentru a accepta prelungirea cu giurgiuvenii.

"A fost dus la poliție și amenințat cu o armă. Unul dintre polițiști i-a șoptit că trebuie să accepte oferta președintelui Astrei (nr. Dani Coman, la acea vreme), altfel va suferi în continuare", ar fi explicat un apropiat de-al lui Abang, citat de site-ul 237foot.com, site camerunez de sport.

Conform sursei citate, planul Astrei era să-l cumpere pe Abang de la New York Red Bulls și apoi să-l vândă mai departe, cel mai probabil la FCSB, care se interesase de serviciile lui.

GSP.ro a prezentat în exclusivitate cazul furtului pe care Abang nu-l recunoaște. Doi jucători de la echipa a doua a Astrei ar fi avut de suferit, după ce le-ar fi fost luați mai mulți bani. Cei doi au făcut plângere la Poliție, iar în continuare ancheta e deschisă. Detalii AICI!

1

2

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
minell73
minell73  •  11 Iulie 2018, 09:25

Doamne fereste. Cum sa ameninte cu pistolul politistul? Asta e doar o speculatie ordinara. Chiar daca s-a scris in acel ziar,iar gsp a preluat stirea,totul este o minciuna. Poate ca suntem o tara amarata si corupta,dar nu crrd ca acel politist ar fi procedat asa.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  10 Iulie 2018, 23:43

Banii Coman e un obisnuit al practicilor de genul asta, banuiesc ca e 100% adevarat ce a declarat amaratul asta.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează