FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAŢII

Acuze de blat în Liga 1: "Așa am pierdut titlul! S-a umblat la arbitru și am semne de întrebare la anumiți jucători"

Articol de GSP - Publicat luni, 04 ianuarie 2016 11:51

Gabi Balint a povestit într-un interviu cum a pierdut titlul în 2009, cînd antrena la Poli Timișoara, după un meci pierdut cu Unirea Urziceni, 1-2, pe care îl suspectează de blat.

"Cu Timișoara am fost la o repriză de titlul de campioană și nu îmi explic ce s-a întîmplat. Aveam 1-0 la pauză și în repriza a doua, cei de la Urziceni au primit ușor un penalty. Acolo s-a umblat, părerea mea, chiar dacă era italian. Era mai ușor să umbli la arbitrii străini.

Și acum am anumite semne de întrebare la doi sau trei jucători de-ai mei. Asta e. Nu mai contează, dar nu pot să acuz pe cineva. Ceva mă sîcîie, ceva îmi scapă și nu înțeleg.

Nu știu dacă acum sînt meciuri aranjate în Liga 1. Cîteodată nici nu ai nevoie de probe. Pur și simplu îți dai seama. Cred că la un moment dat dat se pot aranja meciuri. Nu ai cum să nu faci asta într-o viață de fotbalist. Unele blaturi se pot face direct pe teren, cînd rezultatul le convine ambelor formații.

Cel mai grav este cînd se vînd jucători pentru meciuri la pariuri. De aici a început toată nebunia. Este o problemă foarte mare. Se învîrt bani mulți cu agenți sau mafioți din umbră", a spus Balint într-un interviu pentru pressone.ro.

caseta

 Meciul Poli Timișoara - Unirea Urziceni, 1-2, s-a disputat în etapa a 33-a, iar cu o etapă înainte, echipa lui Petrescu a cîștigat cu 1-0 meciul cu Dinamo, partidă după care acționarii "cîinilor" au acuzat arbitrajul centralului spaniol. În sezonul 2008-2009, Unirea Urziceni a terminat campionatul pe primul loc, la trei puncte de Poli Timișoara și la cinci de Dinamo.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (35)
adrian008
adrian008  •  04 Ianuarie 2016, 21:19

Pe unde a fost MM numai aranjamente de meciuri.Doar la Steaua nu.Stati calmi FCSB-istilor.Steaua e imaculata :))))

babahuda
babahuda  •  04 Ianuarie 2016, 19:49

cu dinemo sigur arbitru a fost luat bine pe filiera gica popescu prieten la catarama cu dan petrescu si mm(vorbeste lumea) gol anulat lui danciulescu fara nici un motiv si N decizii pro urziceni ..din banii aceia bucsareu ,vorbeste lumea ,a achitat daria fata de becali si impresari pana la 10 mil cat avea de dat lui george ,bucsaru a achitat cu ,brandan,apostol,galamaz,bilasco,rusescu etc si a desfiintat clubul.

dddo
dddo  •  04 Ianuarie 2016, 17:28

nu stiu daca au vandut meciul o parte din jucatori dar arbitru sigur a fost cumparat.poate fratii karamian?

Vezi toate comentariile (35)
Comentează
Close