FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Adailton și-a uitat borseta într-o benzinărie din Focșani. Ce a făcut când a recuperat-o a lăsat-o MASCĂ pe vânzătoare

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 ianuarie 2020 09:12

ADAILTON LA FC VASLUI. Impresarul Mugurel Ilisei a povestit la GSP TV, în emisiunea lui Costin Ștucan, un gest extraordinar făcut de brazilianul Adailton, unul dintre starurile de la FC Vaslui, în urmă cu un deceniu. 

„Eram în drum spre Vaslui, iar Adailton își uitase borseta într-o benzinărie din Focșani. Avea toate actele acolo. O doamnă care lucra la acea benzinărie ne aștepta cu borseta lui Adailton, o păstrase. El i-a dat un cadou consistent doamnei de acolo, mai exact 1.000 de euro”.

Adailton a ajuns la vârsta de 42 de ani. Atacantul a evoluat de-a lungul carierei la formații precum Parma, PSG, Genoa sau Bologna, iar pentru FC Vaslui a marcat 17 goluri în 59 de meciuri. 

VIDEO Mugurel Ilisei povestește INFERNUL trăit în închisoare: „Inclusiv copiii își injectau” + Cum se comporta Adrian Năstase în spatele gratiilor: „Nu m-a primit în separeul lui”

Un episod halucinant cu Costly

„El vorbea cu prietena sau soția unui vestit interlop din Vaslui, poreclit «Grecu'». Exista un bar în Vaslui, avea un nume sud-american, iar acolo lucra respectiva femeie. Nu doar Costly, mai mulți jucători își făceau veacul pe acolo. Costly s-a «combinat» cu acea fată, iar «Grecu'» a aflat de relație. După un meci CFR Cluj - Vaslui, Costly s-a întors la Vaslui și s-a întâlnit cu prietena interlopului. În acea perioadă, «Grecu'» montase camere video pentru a-și supravegha prietena. Așa că s-a dus peste ei și i-a prins în fapt”. Ce a urmat, AICI. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează