FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Adam Nemec, după transferul de la Dinamo la Voluntari: „Parcă am ajuns în Bundesliga!” » Ce l-a impresionat pe slovac

Slovacul Adam Nemec (35 de ani) a vorbit despre condițiile net superiore pe care le-a găsit la Voluntari, după plecarea de la Dinamo.
Slovacul Adam Nemec (35 de ani) a vorbit despre condițiile net superiore pe care le-a găsit la Voluntari, după plecarea de la Dinamo.

Articol de GSP - Publicat joi, 05 august 2021 18:42 / Actualizat joi, 05 august 2021 18:42

Slovacul Adam Nemec (35 de ani) a vorbit despre condițiile net superiore pe care le-a găsit la Voluntari, după plecarea de la Dinamo. 

Adam Nemec a fost pus pe liber de Dinamo, din cauza salariului imposibil de suportat în actuala conjunctură. Vârful slovac și-a găsit imediat echipă. A semnat cu FC Voluntari și a fost impresionat de condițiile pe care le-a găsit la formația din Ilfov. 

Adam Nemec, despre diferențele dintre Voluntari și Dinamo: „Parcă am ajuns în Bundesliga”

„Am fost dat afară de la Dinamo pentru că formația a intrat în insolvență. Au fost nevoiți să reducă din costuri, au rupt contractele cu mai mulți fotbaliști, iar eu am fost unul dintre ei. Am devenit liber de contract. 

Voluntari a fost prima mea alegere, din mai multe motive. Acolo este un președinte care a fost înainte la Dinamo. Mă cunoștea bine. Am luat legătura cu el, m-a vrut. Asta a fost. În același timp, voiam să locuiesc în continuare în București. Am apartamentul  la 5 km de terenul de antrenament. Ajung în 10 minute. 

Când am plecat de la Dinamo și am ajuns la Voluntari m-am simțit de parcă am semnat în Bundesliga. Siguranță financiară, intensitate la antrenamente. A fost o surpriză foarte plăcută pentru mine. Cred că vom termina undeva la jumătatea clasamentului, dar de ce să nu visăm mai sus?”, a spus Nemec, conform Sport Aktuality.

Nemec, dorit și de FCSB

După despărțirea de Dinamo, Adam Nemec a fost curtat și de FCSB. Modul în care Gigi Becali își tratează jucătorii și distanța mare față de locuință l-au făcut pe slovac să refuze. 

„M-au sunat și cei de la Steaua, actuala FCSB. Acolo este însă un patron special... În plus, aș fi fost nevoit să parcurg jumătate de oraș ca să ajung la antrenament”, a spus Nemec, conform sursei citate. 

VIDEO Întâmplare colosală de la Dinamo: „A sunat telefonul, dar eram în cadă! Am și înghețat acolo, mi-a adus soția un prosop”

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

EXCLUSIV Încă două transferuri la FCU Craiova » Vin doi olandezi sub comanda lui Adrian Mutu

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (18)
dragdim
dragdim  •  06 August 2021, 14:45

Ok Lewandovski, așteptăm cu nerăbdare cele 3-4 goluri marcate de tine in Bundesilfov.

bodystyle74
bodystyle74  •  06 August 2021, 09:30

Inca unul care l-a refuzat pe Gigi dar asa mai elegant,pe motiv de distanta.Iar Nemec are 36 de ani.

paolo12
paolo12  •  06 August 2021, 05:20
Postat de creeperno115 pe 05 August 2021, 22:40

Sa dai goluri multe, in afara de meciurile cu Dinamo

Mai ieri ziceai ca e ratat..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează
Close