FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT

Care e adevărata amploare a investiției familiei Reghecampf la Hermannstadt? Adrian Mutu: „Când au un proiect, îl duc la bun sfârșit”

Adrian Mutu crede că familia Reghecampf va avea succes la Hermannstadt
Adrian Mutu crede că familia Reghecampf va avea succes la Hermannstadt

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 iunie 2020 22:20

Adrian Mutu (41 de ani), selecționerul României U21, crede că proiectul familiei Reghecampf la Hermannstadt va fi unul de succes. 

Anamaria Prodan a devenit astăzi membru în consiliul de administrație de la FC Hermannstadt. Imediat după parafarea înțelegerii, agentul de jucători anunța obiective mărețe: „Sper și îmi doresc să ajungem să ne batem la campionat!”. Adrian Mutu, apropiat al familiei Reghecampf, girează afacerea.

Adrian Mutu: „L-am felicitat pe Laurențiu”

„Am vorbit cu Laurențiu Reghecampf azi, l-am felicitat. Aș vrea să își facă bine treaba. Oricum, ei când au un proiect îl duc la bun sfarșit. Trebuie să ne bucurăm că sunt oameni care mai investesc în fotbalul romanesc”, a declarat Adrian Mutu la Digisport.

3este locul ocupat de Hermannstadt în play-out. Sezonul trecut, sibienii au terminat pe locul de baraj în Liga 1

VIDEO / Anamaria Prodan, anunțată oficial la Hermannstadt! Primele reacții: „Am semnat toate actele”

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Gigi Becali a făcut anunțul: „Îl vând sigur pe Florinel Coman. Bye, bye, Galatasaray!”

Instalată la Hermannstadt, Anamaria Prodan laudă un antrenor din noua generație: „Este tezaur naţional, nu cred că cineva mai poate face vreodată ce a făcut el”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (36)
1621414144804093
George Dobrescu  •  04 Iunie 2020, 12:29

Groapa asta se distreze pur și simplu sau încearcă terenul . Bani are si probabil isi doreste sa investească masiv in fotbal

113553039978134
Costica Muresan  •  04 Iunie 2020, 10:23

sigur urmaresc ceva de ce sibiu pt ca e mutu pres. sivor ceva din zona vom afla in timp hu

cpt.ahab
cpt.ahab  •  04 Iunie 2020, 09:48
Postat de catalin.palcu pe 04 Iunie 2020, 08:21

Dati-ne si noua 2 exemple de'proiecte' duse la bun sfarsit de cei 2. Si ce inseamna bun sfarsit in fotbal? Trebuie sa tii clubul ala 20-30 de ani, nu sa-l iei de plictiseala si dupa un an sa nu stii cum sa te debarasezi de el.

"U" Cluj a fost un proiect dus la bun sfârșit de AMP.:)))))

Vezi toate comentariile (36)
Comentează