FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali i-a spus că e „vai de mama lui”, Adi Popa nu i-a rămas dator: „Asta îi transmit eu dânsului!”

Gigi Becali și Adi Popa
Gigi Becali și Adi Popa

Articol de GSP - Publicat joi, 13 mai 2021 09:29 / Actualizat joi, 13 mai 2021 10:02

Adi Popa (32 de ani), fotbalistul Academicii Clinceni, i-a răspuns lui Gigi Becali (62) după atacul dezlănțuit al patronului de la FCSB asupra sa.

Profund nemulțumit că a fost încurcat de Academica Clinceni în play-off, ilfovenii remizând cu FCSB la Giurgiu, scor 2-2, Gigi Becali a avut o serie de atacuri fără menajamente la foștii jucători de la FCSB care acum evoluează la trupa din Clinceni. Adi Popa a ieșit cel mai „șifonat” după ieșirile latifundiarului, „Motoreta” fiind comparat cu un muncitor în construcții.

Adi Popa: „Nu mă mai interesează Gigi Becali”

În replică, Adi Popa a transmis că nu îl interesează nimic din ceea ce Gigi Becali declară. Deși a fost „bombardat” de mesaje prin care i s-a atras atenția despre declarațiile lui Becali, Adi Popa nu pare deranjat de ieșirile patronului fostei sale echipe.

„M-au sunat cei din familie, prieteni, mi-au citit ce a spus despre mine. Dacă am fost surprins? Asta e viața! Am luat ca atare toată situația și vă spun că nu mă mai interesează Gigi Becali. Nici ce declară, nimic! Asta îi transmit eu dânsului! Mă concentrez doar pe ce am de făcut la Clinceni și atâta tot”, a spus Adi Popa pentru ProSport.

Ce a declarat Gigi Becali despre Adi Popa: „Vai de mama lui”

Gigi Becali și-a început tirada la televizor. În direct la Pro X, Becali a spus: „Jucătorii de la Clinceni erau disperați, dar cu CFR de ce mergeau pe teren? Nu vreau să-i jignesc. Rusescu, Adi Popa, Tănase mai au mulți ani de trăit, dar să se întrebe pentru ce luptă și să-și aducă aminte de ce le-a zis nea Gigi. Nu vreau să-i supăr, dar e vorba de caracter”.

A urmat un atac fără perdea, Adi Popa fiind principalul vizat: „Pe mine m-au bătut jucători pe care eu i-am creat, Rusescu, Popa. Popa, vai de mama lui, cine știe pe unde era acum, dacă nu-l luam eu, pe la ce construcții lucra. El e mic, e forțos, putea să lucreze cu roaba. Așa s-a dus în Anglia și a făcut milioane. Acum vai, să vezi ce-și dădea el viața, ce alerga, ce faci, mă, te bucuri tu împotriva ăluia care te-a creat? Nebunule”, a spus latifundiarul la AS.ro.

În etapa 7 din play-off, FCSB a fost încurcată de Academica Clinceni, cu care a făcut 2-2. La primul gol al ilfovenilor, Adi Popa a pasat decisiv. Al doilea a fost înscris de un alt ex-jucător al „roș-albaștrilor”, Raul Rusescu.

Citește mai multe știri despre FCSB:

Raul Rusescu, replică la miezul nopții pentru MM Stoica: „E prea mult! Ai aruncat cu noroi pentru a masca altceva”

Loserul perfect » Gigi Becali, distrus de propriile creații! FCSB poate rata un nou titlu după același scenariu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (39)
imgb
imgb  •  18 Mai 2021, 05:25

Acest *** numit Becali n-are nici cea mai mica idee de sportivitate ... de ce-i publicatzi elucubratziile ?....chiar intereseaza pe cineva ce spune agramatu' asta ?...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gido
gido  •  14 Mai 2021, 08:34

asta-i jijel!!! credinciosul care are afaceri si cu biserica!!!

2964764060229270
Benedic Gabriel Duck  •  14 Mai 2021, 06:57

Așa, și? Unde-i "raspunsul"???Ce poți raspunde cuiva care are dreptate??? Pentru că eu văd ca toți pudibonzii și virginele sunt "șocați " ,vezi Doamne, de faptul că Becali e nemulțumit că ăia trei au jucat corect cu FCSB!Ptoblema este,însă că Becali nu e nemulțumit de ACEST FAPT,ci de faptul că ăia au cam stat cafrita cu franarii!!! Iar asta,da,așa mi s-a părut și mie.Iar ci.fi.ri e expertă în așa ceva.Practic,din punctul meu de vedere,franarii au câștigat pe bune cam un singur campionat (anul trecut,când NU a fost implicată FCSB=STEAUA)În rest,arbitraje,securisme,șmecherii, blaturi gen pufi,etc.Cam asta-i ci.fi.ri!!!!!

Vezi toate comentariile (39)
Comentează