FOTBAL  »  Superliga  »  INSOLVENŢĂ

Adio, Liga 1? Reacţia oficială care anunţă dezastrul campionatului românesc: "Sînt şi alte cluburi care vor să intre în insolvenţă"

Articol de GSP - Publicat marti, 10 februarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 10 februarie 2015 11:36

După cele şase echipe care şi-au anunţat deja intrarea în insolvenţă, acum a venit anunţul care va da total peste cap Liga 1. Vicepreşedintele Asociaţiei Fotbaliştilor Amatori şi Nonamatori (AFAN), Ciprian Mozacu, anunţă că există şi alte formaţii care vor să recurgă la această măsură.

"În afara celor 6 echipe care sînt deja în insolvenţă, din prima ligă, avem informaţii că mai sînt echipe care vor să intre în insolvenţă. S-a creat un precedent şi acum mulţi vor să ia această decizie.

Din cauza problemelor create de insolvenţă AFAN a făcut plîngere la Consiliul Superior al Magistraturii, noi am încercat să rezolvăm problema pe cale amiabilă, dar nu s-a putut", a spus Ciprian Mozacu la televiziunea sportro.

Cele şase echipe intrate deja în insolvenţă sînt: Dinamo, Rapid, Oţelul, CFR Cluj, U Cluj şi Petrolul.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (94)
miki23
miki23  •  11 Februarie 2015, 11:53

Trebuie schimbat regulamentul pentru ca toti patroni hoti profita de insolventa. Desi Petrolul e in speta cred ca echipele intrate in insolventa trebuie automat retrogradate fara a mai avea voie sa promoveze atata timp cat sunt in insolventa.

spartanul
spartanul  •  11 Februarie 2015, 11:05

ar trebui sa se faca doua ligi una serioasa si una cu insolventi hu hu

suomicutzu
suomicutzu  •  10 Februarie 2015, 21:25
Postat de radd1cal pe 10 Februarie 2015, 14:47

Fotbalul romanesc are trei categorii de cluburi: 1. FC Steaua Bucuresti, singurul club care de peste 12 ani a raportat profit financiar an de an castigat cinstit pe gazon in UEFA prin 11 calificari consecutive in grupele UEFA, primaveri plus semifinala EL, club ce a dus 45% din punctele Romaniei. 2. Insolventii exclusi din Europa, pusi pe butuci de patroni mizerabili gen Paszkany care a fugit de frica puscariei din tara cu toti banii. 3. Cluburile finantate ilegal din banii publici de mafia politica, gen mizeria ASA Tg Mures finantat de mafia Basescu PDL!

da, 1. steaua, echipa care a facut performanta cu investitii provenite din bani castigat ilicit, furati de la altii, uneori chiar de la statul roman care esti si tu fraiere... va meritati soarta...

Vezi toate comentariile (94)
Comentează