FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Adio, Liga Campionilor? "UEFA nu lasă loc de interpretări, Steaua nu va juca în Europa în sezonul viitor" :O

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 iunie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 05 iunie 2013 11:00

După condamnarea lui Gigi Becali şi în Dosarul Valiza pentru dare de mită, Steaua riscă să nu mai evolueze în sezonul următor în Europa.

Chiar dacă MM Stoica a anunţat aseară că Steaua nu va păţi nimic, Marian Iancu, fostul finanţator al lui Poli Timişoara, susţine că roş-albaştrii nu vor putea evolua în Europa: " UEFA va fi foarte rigidă, foarte dură. Acolo nu este loc de interpretări. Doar latina noastră lasă loc de astfel de interpretări. Sîntem în comunitatea europeană şi se impune altă rigoare. Este o hotărîre definitivă pe motiv de corupţie. Va lua decizia de ieri, va traduce şi va hotărî identic.

Lucrurile sînt clare din punctul meu de vedere în Europa, nu există posibilitatea să scape", a spus Iancu la televiziunea sportro.

Totuşi, Marian Iancu crede că se va găsi o soluţie de compromis şi Steaua va juca în Liga 1: "Mircea Sandu şi Dragomir pot găsi o soluţie ca Steaua să nu lipsească din spectacolul fotbalistic din sezonul viitor. România are nevoie de Steaua în prima ligă, e un brand, publicitate mai mare.

Se vor mobiliza şi vor găsi o soluţie de compromis. Se vor mobiliza toţi, în plan intern nu se va lua o măsură de retrogradare, sîntem români. Dar dacă Steaua va termina prima, la egalitate cu CFR, de exemplu, clujenii vor putea să conteste decizia, cum că nu ar fi trebuit să participe în campionat".

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (486)
dlq1
dlq1  •  13 Iunie 2013, 20:39
Postat de badea_nae pe 05 Iunie 2013, 17:02

cea mai apreciata voce din fotbalul romanesc ,groparul timisoarei ,vai tremuram toti stelisti ce spune iancu este lege ,langa gigi este si locul lui !

BRAVO ! .......... Eu tocmai asta uitasem, unde e cu adevarat locul aluia, langa prietenu si tovarasul lui, Jiji ! Destui isi dau cu parerea dar adevarul e, ca intotdeauna, undeva la mijloc. Totul, ACUM, e la latitudinea celor de la UEFA. Daca nu se tem de o echipa romaneasca in cea mai selecta competitie a cluburilor , o vor lasa pe Steaua sa evolueze in CL, dar daca se tem.....

dlq1
dlq1  •  13 Iunie 2013, 20:28

Parca era rapidist iancu asta ? Ciudat nu-l arde de Rapidu ci de STEAUA ! Fariseu si imbarligator de duzina dar oț nene. Ce mai, cainele (nu ala rosu) moare de drumul lung si prostu de grija altuia ! Vezi ba nene, de Cimisora aia a ta, pe care ai bagat-o in desfiintare si lasa altuia mai ok grija zilei de maine!

noelstoica
noelstoica  •  06 Iunie 2013, 05:09

Ba gazetarii lu peste,asteptati decizia UEFA ,nu mai faceti pe vrajitorii cu presupunerile voastre tampite!

Vezi toate comentariile (486)
Comentează