FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Adio, lux » Unde va juca Dinamo următorul meci de pe teren propriu

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat marti, 01 august 2017 16:01

Prin intermediul site-ului oficial, clubul Dinamo a anunțat locul de disputare al următorului meci de pe teren propriu din Liga 1. 

Astfel, "câinii" vor disputa meciul cu Gaz Metan de lunea viitoare pe stadionul din "Ștefan cel Mare", în ciuda dorinței lui Cosmin Contra de a juca toate meciurile pe Arena Națională. 

De la momentul venirii lui Contra, "câinii" au jucat un singur meci pe vechea arenă din "Ștefan cel Mare", cel cu Astra, din ultima etapă a sezonului trecut. Atunci, roș-albii au fost forțați de împrejurări să joace în "Groapă", din cauza faptului că FCSB a jucat pe teren propriu la aceeași oră și a avut prioritate pe Arena Națională.

Cel mai probabil, în spatele deciziei oficialilor dinamoviști stă nemulțumirea vizavi de asistențele reduse de la cele două meciuri jucate de "câini" în noul sezon pe Arena Națională: 7.000 de fani au fost prezenți la meciul cu FC Botoșani, în timp ce la duelul cu Bilbao s-au strâns doar 27.000 de oameni. 

Tichetele pentru meciul cu Gaz Metan pot fi achiziționate online, prin intermediul platformei bilete.ro. De sâmbătă, dinamoviștii pot găsi bilete și la casele din "Ștefan cel Mare."

Prețurile biletelor:

TRIBUNA 0 (sectoarele 3, 4, 5, 6): 50 lei
TRIBUNA I (sectoarele 1, 2, 7, 8): 40 lei
TRIBUNA a II-a (sectoarele 19-26): 30 lei
PELUZA CĂTĂLIN HÎLDAN (sectoarele 9-18): 15 lei
PELUZA SUD (sectoarele 30-35): 15 lei

  • Dinamo - Gaz Metan Mediaș se joacă luni, 7 august, de la ora 21:00. Partida va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV Digi Sport, TV Dolce Sport și Look TV.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (41)
zizu
zizu  •  02 August 2017, 09:19
Postat de zizu pe 01 August 2017, 21:27

***...ce ar fi sa treci tu la mancat altceva....ca te pricepi si ti e si foame...

deci mie mi a fost pocit nik ul in fel si chip ...nu ati moderat nimic! am toate salvarile postarilor si inaite si dupa moderare....acestui domn ...***....vad ca ma moderati la fiecare adiere de vant! *** si clar faceti favoritisme! problema voastra! acum chiar nu o las fara sa va reclam! ati scos la inaintare subiectul cu ion 2010 chipurile ptr a fi voi acoperiti si a speria pe cei ce posteaza onest,iar voi continuati sa va faceti de cap....rusine!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

manutd.steaua
manutd.steaua  •  01 August 2017, 22:52

La meciul cu gaz vor fi 2300!

zizu
zizu  •  01 August 2017, 21:27
Postat de John Milne pe 01 August 2017, 20:43

Un articol avevarat . Nu puteti sa va ..... de foame .

***...ce ar fi sa treci tu la mancat altceva....ca te pricepi si ti e si foame...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (41)
Comentează
Close