FOTBAL  »  Superliga  »  ADRIAN CRISTEA LA STEAUA?

Adrian Cristea la Steaua? Gigi Mulţescu: "E perfect din punct de vedere tehnic, dar nu ajunge în Ghencea"

Articol de GSP - Publicat marti, 02 iunie 2009 00:00

Fostul tehnician al lui Dinamo, Gigi Mulţescu, a comentat posibilul transfer al lui Adrian Cristea la Steaua fiind de părere că mutarea are şanse foarte mici să se materializeze.

"Am antrenat Dinamo într-o perioadă dificilă, eram la 11 puncte în spatele Stelei şi 14 sub CFR Cluj. Era greu să îi motivez pe jucători, deşi ei veneau la antrenamente şi încercau să-şi facă datoria cît mai bine. Toată lumea era demoralizată, lipsea încrederea în forţele proprii, iar asta nu are cum să nu se reflecte şi în jocul echipei. Cristea are o tehnică fără cusur, chiar pot să spun că în el mă regăsesc din acest punct de vedere.

Poate să scoată foarte uşor adversarul din joc, are pasă decisivă şi şut foarte bun, sînt calităţi pe care le întîlneşti rar la un jucător în zilele noastre. Cel mai bine cred că s-ar potrivi într-un sistem 4-3-3 pe un post de mijlocaş central-stînga sau central-dreapta. La fel de bine se descurcă şi într-un 4-4-2 ca playmaker.

Coechipierii îl strigau Gică tocmai pentru calităţile tehnice deosebite pe care le posedă. Singurul lui minus e pe faza defensivă, unde mai trebuie să-şi îmbunătăţească performanţele. Determinarea şi concentrarea trebuie să fie la alt nivel. Totuşi, nu cred că transferul se va realiza, e greu ca Adrian să ajungă la Steaua, suporterii nu ar accepta aşa ceva", a spus Mulţescu pentru gsp.ro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (27)
 •  02 Iunie 2009, 14:49

Unii il dau de RAU si alti il iau de BUN, specific fotbalului romanesc...

 •  02 Iunie 2009, 14:35

ce mai minte presa off off , nu ajunge sigur la steaua nici nu pleaca de la dinamo , conducatori echipei nu stiu ce au in curte , e cel mai bun mijlocas din campionat , e oleak lenes , dar daca il motivezi bine , iti rezolva el meciul de unul singur , til dribleaza si pe ronaldo sau messy , si nu glumesc

ronaldo666
ronaldo666  •  02 Iunie 2009, 13:59

treaba e ca nu il da borcea sh dak il vinde ar cere multi bani pe el in primul rand nu trebuia dat dica

Vezi toate comentariile (27)
Comentează