FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Adrian Iencsi: " Mă simt de parcă nu aş fi plecat niciodată de la Rapid"

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 februarie 2009 00:00

Adrian Iencsi, antrenorul secund al Rapid, spune că se simte minunat că a redebutat la Rapid şi parcă nu ar fi plecat niciodată timp de cinci ani.

"Să redebutez la Rapid e ceva minunat pentru mine. A fost un antrenament reuşit. Au jucat toţi, am jucat şi eu. Mă bucur că am redebutat şi a ieşit bine. Nu îmi e străin tricoul, întotdeauna m-am simţit în sînul echipei şi mă simt de parcă nu aş fi plecat niciodată.

Mai sînt puţini jucători cu care am evoluat în trecut. Sîntem într-o situaţie mai delicată, dar trebuie să avem rezultate în campionat şi să mulţumim suporterii. Pe mine mă interesează ce facem la echipă şi să avem rezultate favorabilă, nu ce se întîmplă la conducere. Nu am vorbit cu Săpunaru, dar mi-aş dori să rămînă la Porto", a spus Adrian Iencsi la GSP TV.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
 •  08 Februarie 2009, 03:58

sa vedem ce mai joaca si iencsi...

 •  08 Februarie 2009, 01:34

ce naibi apar stelutele astea,va platit becali sa puneti stelutele??

 •  07 Februarie 2009, 23:14

normal ca acolo totu arata ca atunci cand ai plecat tu

Vezi toate comentariile (8)
Comentează