FOTBAL  »  Superliga  »  FRF

Adrian Marțian, derapaj la adresa lui Răzvan Burleanu: „N-a ratat niciun drogat. S-a comportat ca un adevărat dealer!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 ianuarie 2020 17:53

Omul de afaceri Adrian Marțian, care s-a numărat recent printre cei doritori să cumpere clubul Dinamo, lansează un speech tăios la adresa șefului FRF, Răzvan Burleanu, și a noului selecționer U21, Adrian Mutu.

Fostul patron de la UTA și pretendent la cumpărarea clubului Dinamo, Marțian a reacționat azi după numirea în fruntea lotului U21 a lui Adrian Mutu, ex-partenerul său de afaceri, cu care se află în relații tensionate.

Adrian Marțian l-a atacat dur pe Răzvan Burleanu

„Cu această numire, Burleanu s-a comportat ca un adevărat dealer, fiindcă n-a ratat niciun drogat la loturile naționale. După ce l-a pus pe Daum la prima reprezentativă, l-a găsit acum pe Mutu pentru echipa de tineret.

Mai rar o asemenea performanță! Rămâne să mai găsească și vreun «pește» pe care să-l pună la vreun lot de juniori și tacâmul e complet", a comentat Marțian.

El s-a referit în continuare la șeful FRF: „Sunt curios ce meserie de bază are băiatul ăsta care conduce fotbalul românesc. N-am auzit nimic niciodată despre profesia lui. Așa cum alții sunt tâmplari, betoniști, mineri, ingineri sau medici, la Burleanu nu știm care este exact ocupația lui. Cum se poate să ai atâția antrenori cu licență, profesioniști adevărați, destoinici, experimentați, iar tu vii și numești la primele două reprezentative ale României tehnicieni care n-au nici măcar calificarea necesară? Să fim realiști și cu Rădoi, care a avut o șansă imensă la Europene. Ce putea el să antrenze în câteva luni înainte de turneul final?".

Și nu s-a oprit aici: „Pentru ce naiba se mai face atâta tam-tam cu pregătirea și profesionalizarea antrenorilor, dacă federația dă semnalul că Mutu e etalonul în meserie? Eu așa înțeleg, nu? Ce vor putea învăța jucătorii de la Mutu? Să fumeze noaptea câte trei țigări, să bea încontinuu, să vomite la antrenamente și să se drogheze. Comic a fost și aia că a fost votat în unanimitate pentru numirea în acest post. A avut dreptate Rednic când a remarcat cum naiba nu s-a găsit unul să susțină măcar de formă alt antrenor". 

„Până să ajungă în fruntea federației, Burleanu habar n-avea cine e Mutu. Le-am făcut cunoștință eu la meciul cu Argentina, disputat imediat după alegerea lui în 2014. Dacă nu coalizam oamenii eu și cu Mititelu la turul doi când l-a învins pe Avram, nu ieșea niciodată președinte. Dar cine să știe atunci pe mâna cui dăm fotbalul românesc!" 
- Adrian Marțian

vezi și:

Probleme mari la Sportul Snagov » Se retrage din campionat?

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (10)
nealiniatul
nealiniatul  •  16 Ianuarie 2020, 01:51

Pai si Martian asta cum a "coalizat " oamenii sa-l voteze pe Burleanu cind el nu stia nici ce profesie are ala? Este si asta un fanfaron fara caracter ca si Mutu. Macar pe Mutu, drogat sau nu, il stie lumea ca fotbalist. Martipan asta decit face valuri ca sa il bage lumea in seama.

10156162893436307
Johny English  •  15 Ianuarie 2020, 22:17
Postat de Gabriel Topai pe 15 Ianuarie 2020, 19:11

Sincer, nu e vina lui Burleanu ca nu-i el de unul singur pe acolo. Vina cea mai mare o au sclavii aia cu drept de vot, parerea mea este ca acolo este ceva putred. Oare cum reuseste Burleanu sa conduca FRF-ul precum Ceausescu?

Sincer??? E vina ***!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10156162893436307
Johny English  •  15 Ianuarie 2020, 22:15

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează