FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

Corespondență din Slovenia Familia Mititelu e convinsă că a dat lovitura! Transferul care ar trebui să acopere o gaură de câteva milioane de euro: „Nu-i altul ca el”

Din cantonamentul pe care FCU Craiova îl desfășoară în Slovenia, patronul Adrian Mititelu Jr. a acordat un interviu pentru cititorii GSP. Crede că mijlocașul central Dragoș Albu (20 de ani) va fi cel mai important transfer al clubului oltean. +5   FOTO
Din cantonamentul pe care FCU Craiova îl desfășoară în Slovenia, patronul Adrian Mititelu Jr. a acordat un interviu pentru cititorii GSP. Crede că mijlocașul central Dragoș Albu (20 de ani) va fi cel mai important transfer al clubului oltean.

Articol de , - Publicat joi, 24 iunie 2021 19:05 / Actualizat joi, 24 iunie 2021 19:55

Din cantonamentul pe care FCU Craiova îl desfășoară în Slovenia, patronul clubului oltean, Adrian Mititelu Jr., a acordat un interviu pentru cititorii GSP. Finanțatorul nou-promovatei e convins că mijlocașul central Dragoș Albu (20 de ani) va fi cel mai important transfer al clubului oltean. 

  • FCU Craiova efectuează un cantonament în Slovenia, la Zrece, o stațiune preferată iarna de pasionații sporturilor în zăpadă, aflată la 30 de minute de Maribor 
  • Stagiul de pregătire este programat în perioada 21 iunie - 9 iulie.

Adrian Mititelu Jr. spune că familia lui a pierdut câteva milioane de euro în fotbal. Speră să recupereze din deficit prin vânzarea peste ani a căpitanului Dragoș Albu. În vârstă de 20 de ani, acesta a petrecut 3 ani în Olanda, la una dintre cele mai importante academii, cea lui Utrecht. Albu este un mijlocaș bătăios, cu mare disponibillitate la efort.

VIDEO Adrian Mititelu Jr.: „Pe Dragoș Albu îl văd titular la națională”

- Domnule Mititelu, care ar fi jucătorul care să mai acopere gaura din buget? 
- Familia mea e încă e pe minus. Câteva milioane de euro. Am mare încredere în Dragoș Albu. Îl văd la un club mare din Europa și titular în echipa națională, nu cred că mai e un număr 6 ca el. Are o maturitate extraordinară în joc! Îi mai avem pe portarii Popa și Enache, ambii născuți în 2003. Sunt doi portari cu perspective imense. 

Familia Mititelu e convinsă că a dat lovitura! Transferul care ar trebui să acopere o gaură de câteva milioane de euro: „Nu-i altul ca el”
Dragoș Albu

- Înainte, tatăl dvs. ținea mult de preț, vindea greu jucători, uneori chiar a pierdut din această încăpățânare. Veți vinde acum jucători în România, dacă vor fi oferte bune? 
- Da, de ce nu? Fotbalul nu e neapărat o afacere, dar uneori trebuie să cedezi anumiți jucători ca să poți crește alții. Pentru că în România există riscul plafonării unor jucători. Caz în care pierzi și tu, și jucătorul. Chiar trebuie să dai un jucător dacă-l simți că e cu gândul la echipa care-l vrea! E clar că n-ar mai fi cu gândul unde trebuie. Deci da, de ce nu? Pot pleca jucători la alte echipe de Liga 1.

Bursa transferurilor la FCU Craiova

  • Antrenor: Adrian Mutu (nou)
  • VENIRI: Bauza (Csikszereda), Machado (Oliveirense), Asamoah (Sint-Truiden), Mamadou Bagayoko (liber de contract), Dominik Kovacic (Lokomotiva Zagreb)
  • REVENIRI: R. Tudor (Alexandria), Botia (Corona)
  • PLECĂRI: Gugu (U Cluj), Anghelina (Chiajna), Ad. Voicu (Chiajna), Zimta (liber), D. Ispas (liber), Luboya (liber), Ciolacu (liber), V. Munteanu (liber), Cacheiro (liber), C. Cristea (liber), Git (liber), Diakite (liber), Taborda (liber)

Citește și alte știri despre FCU Craiova:

În cantonamentul din Slovenia, Adrian Mititelu jr (24 de ani) a acordat un interviu pentru cititorii GSP. Iată cum vede patronul lui FCU Craiova rivalitatea cu CSU Craiova.

Dragoș Albu a plecat din Olanda pentru a fi căpitan la FCU Craiova: „Am crescut cu Balaci și imnul Craiovei!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
kuba.
kuba.  •  25 Iunie 2021, 08:45
Postat de george.br pe 25 Iunie 2021, 00:08

Tu vorbesti ca sa nu te ia somnul! Daca romanii aia erau bunicei, de ce nu i-a vrut nimeni din Liga 1? De ce nu i-ati luat voi, de exemplu? Decat sa taci si sa pari mai intelept, mai bine spui o prostie...

E postac clonat! Pt o shaorma ce nu fac tinerii din ziua de azi? Uita-te la ieujen și poteca

kuba.
kuba.  •  25 Iunie 2021, 08:43
Postat de potec pe 25 Iunie 2021, 08:31

Cum unde? La fcsb acolo va merge , da becali un milion daca va confirma anul asta, o sa fie o concurenta cu iftimie care sa livreze mai mult la fratele becali

Greșit Sapașule! Frăția este între fcsb și cs litera U. Nu mai dezinforma , postac PSD-ist!

potec
potec  •  25 Iunie 2021, 08:31
Postat de 1948 pe 24 Iunie 2021, 23:11

in nadejdea ca l vinzi pe Albu....cui si pe cat?pune mana si fa echipa de cupele europene , ca de acolo vin banii. Anul trecut chefereaua a bagat 9 mil la ghiozdan. Altfel nu merge pravalia.

Cum unde? La fcsb acolo va merge , da becali un milion daca va confirma anul asta, o sa fie o concurenta cu iftimie care sa livreze mai mult la fratele becali

Vezi toate comentariile (11)
Comentează