FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - FC VOLUNTARI

UPDATE La șpriț cu rivalul! Mititelu jr. a petrecut cu Gabi Tamaș înainte de meciul direct + reacţia lui Ciobotariu

Gabi Tamaș, FC Voluntari
Gabi Tamaș, FC Voluntari

Articol de - Publicat vineri, 03 decembrie 2021 08:31 / Actualizat vineri, 03 decembrie 2021 15:57

Adrian Mititelu jr. (24 de ani), finanțatorul FCU Craiova, a fost surprins de paparazzi petrecând la un restaurant cu Gabi Tamaș (38), jucător la Voluntari, cu o săptămână înaintea meciului direct.

  • FCU Craiova - FC Voluntari se joacă duminică, 5 decembrie, de la ora 16:00, live pe GSP.ro și în direct la TV pe DigiSport 1, TelekomSport 1 și Look Sport.

UPDATE: Liviu Ciobotariu, antrenorul lui FC Voluntari, nu s-a arătat deranjat de întâlnirea dintre Gabi Tamaș și Adrian Mititelu Jr și a precizat că nu are niciun semn de întrebare.

Eu nu pot să interzic niciunui jucător să se întâlnească cu o anumită persoană, mai ales ca se cunosc, au o relație de prietenie, indiferent că e Mititelu Jr. sau că este oricare altă persoană. 

Din punctul meu de vedere fiecare se întâlnește cu cine vrea pentru a servi masa. Nu mă duce gândul în altă parte pentru că îl cunosc foarte bine pe Gabi Tamaș, care este un profesionist, este un băiat de caracter și n-am nici cel mai mic semn de întrebare”, a declarat Ciobotariu la conferința de presă premergătoare partidei FCU Craiova - FC Voluntari.

Ştirea iniţială:

Suspendat un an de pe stadioane după incidentele de la meciul cu Rapid, Adrian Mititelu jr. șochează din nou. Fiul patronului FCU Craiova, Adrian Mititelu, aflat după gratii, a fost surprins de paparazzi de la SpyNews la un șpriț cu Gabriel Tamaș, fotbalist la FC Voluntari, echipă pe care nou-promovata o întâlnește duminică, la Craiova, în etapa a 18-a din Liga 1. 

Întâlnirea dezvăluită de site-ul monden a avut loc weekend-ul trecut într-un local din București.

Adrian Mititelu jr., la șpriț cu Gabi Tamaș înainte de meciul direct 

Adrian Mititelu jr. și Gabi Tamaș au consumat mai multe băuturi și au petrecut ore în șir alături de prietenii lor, conform sursei citate. Spre final, oficialul oltean a renunțat la pahar și a băut direct din sticlă.

Adrian Mititelu jr.: „Suntem prieteni. Ne-am întâlnit accidental”

Contactat de GSP, Adrian Mititelu jr. a afirmat că s-a întâlnit întâmplător cu Gabriel Tamaș: „Suntem prieteni și ne-am întâlnit accidental acolo”.

În timp ce FC Voluntari se află pe un surprinzător loc 3, cu 29 de puncte, FCU Craiova ocupă locul 14, cu 15 puncte, iar oficialii olteni așteaptă ca elevii lui Eugen Trică să obțină 12 puncte din cele patru meciuri rămase de disputat în 2021. După partida cu Voluntari, pentru nou-promovată urmează Academica Clinceni (acasă), Chindia (deplasare) și Mioveni (acasă).

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Sergiu Buș e liber de contract! Două cluburi importante din Liga 1 îl cheamă la negocieri

Mihai Stoica a explicat de ce FCSB - UTA se joacă fără spectatori: „Am discutat, nu se poate!” » Ce împiedică schimbarea orei

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (4)
prazberg
prazberg  •  04 Decembrie 2021, 23:41

Vine Tamas la fc litera u "adevarata/originala" Craiova-Booveni si ii lasa oltenii fara zaibar. La intrarea in Segarcea cica deja au scris boovenii de la peluza *** "velcom Gaby Tamaj".

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ali.bec
ali.bec  •  03 Decembrie 2021, 13:13

Evident ca s-au întâlnit la șpriț. Sau e vre-unul care se aștepta sa se fi întâlnit la TNB?

10207202405083487
Nanu Daniel  •  03 Decembrie 2021, 09:34

Omul a jucat la Dronkaster, ce vreti ? Ajica doar a vrut sa invete meserie. Are un an la dispozitie sa-si inece amarul... :)

Vezi toate comentariile (4)
Comentează