FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA 1948

VIDEO + FOTO Adrian Mititelu jr., întrebat cu ce se ocupă când cobora din bolidul de 600.000 de euro » Ce răspuns a dat fiul patronului de la FCU Craiova

Sursă foto: Captură Tik Tok +13   FOTO
Sursă foto: Captură Tik Tok

Articol de - Publicat joi, 23 februarie 2023 13:14 / Actualizat joi, 23 februarie 2023 13:54

Adrian Mititelu Junior, fiul lui Adrian Mititelu, patronul celor de la FCU Craiova 1948, a fost abordat de un vlogger cunoscut chiar atunci când se dădea jos din bolidul său. 

A jucat cu Mutu la Ajaccio și cu Alibec la Inter, acum semnează în Liga 1! Fotbalistul a ajuns deja în România
TRANSFER
A jucat cu Mutu la Ajaccio și cu Alibec la Inter, acum semnează în Liga 1! Fotbalistul a ajuns deja în România

Vloggerul Elysium Isac, care are peste 275.000 de urmăritori pe rețeaua de socializare Tik Tok, i-a spus acestuia, la coborârea din mașina de lux Lamborghini, model Urus Mansory, al cărui preț de catalog pornește de la 600.000 de euro, că are o mașină superbă. 

După aceea, acesta l-a întrebat pe Mititelu Junior cu ce se ocupă. Fiul lui Adrian Mititelu a zâmbit și a spus: „Fotbal și imobiliare”. 

Întrebat ulterior ce mașină a avut pentru prima dată, Adrian Mititelu Junior a răspuns: „Un Mercedes Benz ML. Cred că era din anul 2005”.  

Foto: Așa arată un Lamborghini Urus Mansory, deținut și de Adrian Mititelu Junior

Foto: lamborghini.com
Foto: Eduard Apostol (GSP)
Foto: Eduard Apostol (GSP)
Foto: lamborghini.com
Foto: lamborghini.com
+9 FOTO

Citește și: 

„Ce să plătesc, mă? Nu sunt mulțumit!” » Becali se gândește să renunțe la un titular de la FCSB: „O să vorbesc cu Pintilii”

Dan Șucu, dezvăluiri în premieră: „I-am adus în Giulești și mi-au spus că vor să investească la Dinamo”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (40)
njock.
njock.  •  24 Februarie 2023, 11:53

Tot si Sica Dumitrescu? Mario Iorgulescu? Fetele lui nea Cici? Etc, etc ,etc oare cu ce se ocupa? Asta este societatea romaneasca plina de "fake" antrepenori, "fake" busi essmani, 99% furand bani de la Statul Roman sau din findurile UE.

njock.
njock.  •  24 Februarie 2023, 11:47
Postat de ionescugeorge77 pe 23 Februarie 2023, 14:11

...nici nu pot sa comentez acest articol ...e foarte mult sport in el ...

Esti un amarat de cu.ck0l. Am tutardit-o pe duamna ionescu. Misto vinul care il tii pe balcon. Tu posteaza templaturile care vin de la cofetarie. Eu in continuare o mutardesc pe duamna.

njock.
njock.  •  24 Februarie 2023, 11:45
Postat de superdaniel72 pe 23 Februarie 2023, 22:55

Zero ar fi ceva... Dar aceasta este FAMIGLIONE MINUS... Josnici si perfizi, acesti neoameni, care au lasat pe din-afara Craiova de fotbal , multi ani..***!

Tot prostalau, tot.....cate co turi ai bah mogosene?!

Vezi toate comentariile (40)
Comentează