FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

VIDEO EXCLUSIV Adrian Mititelu, primele dezvăluiri din penitenciar: „Cumplit! Într-o celulă de 3x3, toți țipau, urlau” » Cu ce se ocupa după gratii

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 august 2022 09:48 / Actualizat miercuri, 10 august 2022 12:38

Invitat astăzi la GSP LIVE, Adrian Mititelu, patronul de la FCU Craiova, a povestit ce a trăit în spatele gratiilor, în Penitenciarul Pelendava din Craiova. 

În noiembrie 2020, omul de afaceri a fost condamnat la 3 ani de închisoare în cazul transferului lui Mihai Costea de la FC Universitatea Craiova la FCSB. Mititelu a fost eliberat condiționat în iulie 2022.

VIDEO Adrian Mititelu: „La început a fost cumplit în închisoare” 

Adrian Mititelu a povestit că a lucrat ca ospătar în închisoare. 

„În Craiova, în penitenciarul de maximă siguranță, e foarte greu. Mai ales pentru mine, care nici nu știam cum arată un arest. Părea un vis. 

Era pandemie când am fost încarcerat. În prima noapte am fost dus pe o secție de maximă siguranță, unde sunt încarcerați cei care comit fapte grave, omor. Am stat în camere mici, timp de 15 zile. A fost cumplit.

Am stat într-o celulă de 3x3. Toți de acolo țipau, urlau. Unii râdeau, alții mă încurajau, unii mă înjurau. Făceau glume «Gata, te-a băgat Olguța la închisoare». A fost cumplit.

Eu tot credeam că se întâmplă ceva și nu rămâne sentința. Toți avocații erau optimiști. După câteva luni m-am obișnuit și am luat-o ca atare. Îmi era teamă că echipa nu rezistă. Nici pentru Adiță nu a fost ușor, avea 23 de ani și jumătate. 

M-am gândit să scriu o carte. Dar nu pentru a beneficia de o reducere a pedepsei cu 20 de zile. Am multe de scris. M-am gândit la un titlu «50 de ani în fotbal». 

În detenție, inițial serveam mâncarea. Eram ospătar. Primeam mâncarea de la bucătărie și le-o puneam deținuților în farfurie”, a povestit Adrian Mititelu.

VIDEO. Emisiunea integrală cu Adrian Mititelu

Citește și: 

Becali e mirat de Mititelu: „N-am înțeles ce s-a întâmplat cu el”

Adrian Mititelu, explicații despre telefonul dat pe bancă în timpul derby-ului FCU Craiova - CS Universitatea: „Vă dau cuvântul meu de onoare!”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (14)
radufl
radufl  •  10 August 2022, 20:50
Postat de george.br pe 10 August 2022, 16:22

Personal, ii doresc prea-cinstitului vostru "salvator" sedere cat mai indelungata inca de pe acum! Trebuie sa vina si ziua aia luminata a "decontului"...

Habar n-ai despre ce scrii, și mai și blestemi fără motiv. Probabil ai senzația că dacă Mititelu e evazionist și escroc toți sunt ca el. Ei bine, poți spune ce dorești, însă realitatea te contrazice. Nu mai sta cu urechea în gura brutarului, că minte cu o nonșalanță demnă de brigada artistică a penitenciarului.

george.br
george.br  •  10 August 2022, 16:26
Postat de kuba pe 10 August 2022, 10:28

Nimic din ce a zis Ajica despre Ponta, Dragnea, Dragomir? Nimic despre ce a zis Mititelu despre afacerea lui Rotaru si Buda judecatorul?

Ssssst, nu e voie! Ce Buda, ce afaceri? Aiurea!

george.br
george.br  •  10 August 2022, 16:24
Postat de DM4ever pe 10 August 2022, 10:34

Superb, multumim gsp pentru aceasta relatare. Simteam ca nu puteam respira pana sa citesc aceste randuri, acum in sfarsit simt ca traiesc!

Dar cine te-a obligat, prietene, sa-ti pierzi pretiosul timp intrand aici??

Vezi toate comentariile (14)
Comentează