FOTBAL  »  Superliga  »  CORNEL PENESCU A FOST REŢINUT!

Adrian Mititelu: "Ştiu că partida noastră cu Piteştiul e pe lista celor cu arbitraje suspecte"

Articol de GSP - Publicat luni, 13 aprilie 2009 00:00

Patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a comentat vestea reţinerilor efectuate astăzi de DNA.

"Vedeţi că există un Dumnezeu? Federaţia mi-a dat 3 miliarde cînd am ţipat că am fost furat! Am informaţii mai multe, ştiu că şi partida noastră cu FC Argeş este pe lista celor în care arbitrii nu au fost corecţi!", a spus Mititelu la GSP TV.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
 •  14 Aprilie 2009, 04:35

AI DREPTATE MITITELULE ASA SI CU IANCU IA ASTUPAT GURA CU AMENZI SUNTETI CAPIONI IN TARA LA AMENZI LUATE CA ATI SPUS ADEVARU SI CEI DE SUS VA ASTUPA GURA CU SUSPENDARI SI AMENZI ... FORZTA POLI TIMISOARA HAI CURATENIA SI POLI CAMPIOANA SI UN ALT CAMPIONATA FARA DINAMO STEAUA SI ALTE ECHIPE CE SUNT IMPRIMATE IN CORUPTI DE ALBITRI SI LA ALT NIVEL !POLI CAMPIOANA CRAIOVA PE 2 SI URZICENI CU MEME STOICA II BAGAT LA CEVA O SA VEDETI CE FACE MEME :))

 •  13 Aprilie 2009, 18:41

radu m» creeaza-ti cont pe iDunic pai bey papagalule ,la iasi mititelu a zis pe astia tyrebuie sa-i batem fara aranjamente ca doar unt in fundul clasamentului. si uite ioc.ati luatro pe cocoasa. dupa cfr si dinamo meciuri aranjate a venit timisoara si sa nu se ridice semne de intrebare mitilelu s-a dat putin la fund si ati mai luat doua boabe. asta e valoarea voastra .olteni de doi bani.

 •  13 Aprilie 2009, 18:35

dar pentru partida cu dinamo unde si cat ai dat? hai recunoaste. ca prea bliber a ramas costea cu asa zisa foarfeca,care jurnalistii fotbalului romanesc o numeau foarfeca. daca te cracesti ca o curva si agati o minge din spate nu inseamna ca e si foarfeca.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează