FOTBAL  »  Superliga  »  LANSARE DE CARTE

EXCLUSIV Mutu își lansează autobiografia, dar a dat un tun financiar înaintea publicării! » Câți bani a primit „Briliantul” la semnătură

Adrian Mutu // foto: Facebook
Adrian Mutu // foto: Facebook

Articol de GSP - Publicat marti, 07 iunie 2022 09:59 / Actualizat marti, 07 iunie 2022 12:29

Pe 12 iunie, cu ocazia meciului de retragere al lui Adrian Mutu (43 de ani), actualul antrenor al Rapidului își va lansa autobiografia. Contractul cu editura i-a adus deja o sumă importantă „Briliantului”.

Ziua de 12 iunie va aduce laolaltă nume mari din fotbal pentru meciul de retragere al lui Mutu și va marca lansarea autobiografiei „Briliantului”, intitulată „Revenirea din Infern”. Cartea va aborda felul în care fostul fotbalist a trecut peste momentele delicate din viață.

Gigi Becali se crede Guardiola » Cum arată primul „11” pe care și-l dorește patronul FCSB
FCSB
Gigi Becali se crede Guardiola » Cum arată primul „11” pe care și-l dorește patronul FCSB

Adrian Mutu își lansează cartea autobiografică pe 12 iunie, la Cluj

Cartea va fi publicată de editura Bookzone, cu care au colaborat în trecut și alte nume cunoscute, precum Mihai Bendeac, Dan Negru, Mihai Morar, Andreea Marin și Horațiu Mălăele.

Contractul semnat de cele două părți în februarie 2022 este extrem de lucrativ pentru Mutu. Pe lângă procentul pe care îl va primi din vânzări, „Briliantul” a încasat 100.000 de euro la semnătură pentru acordul de publicare al cărții, din informațiile GSP.

Adrian Mutu: „Au fost momente în viață în care n-am fost responsabil. Îmi asum asta”

În 2019, prezent în studioul Gazetei Sporturilor la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, Mutu își anunța planurile:

„Mă gândesc serios să-mi scot cartea! Pentru că sunt anumite lucruri pe care vreau să le povestesc celor care m-au iubit și m-au susținut la echipa națională. Și trebuie să le spun întâmplări din viața mea.

Povestea mea ca fotbalist. Ei merită acest lucru! Au fost momente în viață în care n-am fost responsabil și-mi asum asta. Totul face parte din trecutul meu și nu o să-l reneg niciodată.

Eu sunt omul care sunt pentru că am greșit! Am învățat din întâmplările mele. Viața mea a fost o lecție! Am învățat și am știut să merg mai departe.

Trecutul nu mă definește pe mine ca om! Am fost un copil și am făcut greșeli. Am fost criticat, am plătit. Acum sunt tată, soț și antrenor. O persoană matură...”.

Mai multe știri de actualitate: 

„Mamaia e ca Ibiza, poate mai scumpă!” » Un fotbalist spaniol din Liga 2, surprins de România: „În Spania n-am văzut așa ceva pe stradă”

Episodul 1 din „Matchday Experience”: Stadionul Dinamo » Reporterii GSP au analizat arena în funcție de 7 criterii și au dat nota finală pentru matchday experience: locație de top, facilități deloc!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
csaba
csaba  •  08 Iunie 2022, 05:12

Chiar ce e atât de interesant în viața lui Mutu, cum a curvarit și s-a drogat, cum s-a ratat ca fotbalist pornind ca un mare talent, de învățat poate am avea de la un Jeney, Lucescu, Boloni sau chiar Petrescu!!!

mihneailie030
mihneailie030  •  07 Iunie 2022, 13:08

Am observat ca asta este obsesia românilor... Câți bani ia fiecare... Tipic unui popor amărât și interesat permanent, nu de ce face el, ci de ce face vecinul. Suntem inculți și abrutizati. Milioane de români, foamea, n gât, care se uita, disperați la,, Survivor,, ***!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rampampam
rampampam  •  07 Iunie 2022, 10:57

Cine ii scrie cartea ? Tot Maticiuc ?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează