FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV Ștucan l-a abordat direct pe Mutu: „Ai fost pentru o noapte antrenor la CFR Cluj?” » Răspunsul „Briliantului”

Adrian Mutu
Adrian Mutu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 decembrie 2021 10:37 / Actualizat miercuri, 08 decembrie 2021 12:59

Adrian Mutu (42 de ani), un apropiat al patronului de la CFR Cluj, Nelu Varga, a dezvăluit că a fost aproape de a prelua echipa din Gruia, înaintea numirii lui Edward Iordănescu. 

Adrian Mutu, antrenor liber de contract în prezent, a fost de mai multe ori în tratative cu CFR Cluj, club patronat de un apropiat de-ai săi, Nelu Varga. „Briliantul” a fost la un pas să preia echipa campioană în decembrie 2020, dar Edi Iordănescu a fost preferat în cele din urmă de patronul ardelenilor.

S-a zvonit, inclusiv la GSP Live, că Mutu bătuse palma cu Varga pentru a deveni antrenorul CFR-ului, dar că oamenii politici din umbra clubului au intervenit și au insistat pentru aducerea lui Edi Iordănescu. Pentru a limpezi situația, Mutu a comentat acest subiect în această dimineață, la GSP Live. 

Adrian Mutu: „CFR Cluj a crezut că Edi Iordănescu e varianta mai bună. Așa a fost”

„Ai fost pentru o noapte antrenor la CFR Cluj? Nu ai fost niciodată sunat la miezul nopții de Neluțu Varga și numit la CFR Cluj, pentru ca dimineața să se răzgândească?”, l-a întrebat moderatorul Costin Ștucan pe „Briliant”. Răspunsul acestuia

„Am fost sunat de multe ori de Neluțu Varga, dar nu am fost pus niciodată în situația să fiu antrenor la CFR Cluj când mă culcam și dimineața să nu mai fiu. Ați scris și voi că am fost pus la CFR Cluj, dar nu se pusese problema atunci. Ci cu câteva zile înainte. Dar am fost în stand by pentru că nu se știa. 

Cluburile discută cu mai mulți antrenori, dar CFR a crezut atunci că Edi Iordănescu e varianta mai bună. Și a așa a fost, pentru că a câștigat campionatul. În ultima perioadă nu am mai avut discuții cu cei de acolo”. 

Într-o zi, Adi Mutu aproape bătuse palma cu Neluțu Varga să vină la echipă, dar strategia a fost deturnată de niște băieți care i-au spus lui Varga că face o prostie, că se înșală. Așa a ajuns Edi Iordănescu la CFR Cluj. 

Varga are idei foarte bune de multe ori, dar are 3 Becali în spate și nu poate lua întotdeauna deciziile pe care le dorește. E vorba de cum arată loja de la CFR. Domnul Varga este tot timpul secondat acolo de domnul Vasile Dîncu, inclusiv de domnul Ioan Rus. Câteodată mai apare domnul Florian Coldea prin lojă.

- Liviu Alexa, jurnalist din Cluj-Napoca și ex-președinte PSD Cluj, la GSP Live, pe 17 octombrie 

Citește mai multe știri din Liga 1: 

El e noul finanțator din Liga 1! » Craioveanul are 32 de ani și a venit la meci însoțit de 4 bodyguarzi

Adrian Mutu, gata să o refuze pe Kisvarda! » Telefonul din România pe care îl așteaptă: „Sunt pe lista lor, mai stau să văd ce vor decide”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (4)
1627097764176146
Adrian Apreutesei  •  08 Decembrie 2021, 16:52

Cine l-o mai fi numit si pe asta briliant...

ionica007
ionica007  •  08 Decembrie 2021, 16:12
Postat de cfrinho pe 08 Decembrie 2021, 13:16

Mutu are stofa de antrenor, multi cred ca-l stiu judecandu-l dupa aventurile sale din tinerete, dar va veni momentul cand se vor trezi la realitate si-l vor privi asa cum merita. L-as prefera oricand in locul lui Dan Petrescu, ramane de vazut.

Cu tot respectul, UNDE ai vazut STOFA?! UNDE a antrenat acest individ?! Ce performante are ca antrenor?! Ce-l recomanda?! Noi l-am avut la ''U'' pe Lobont, un alt mare NUME, si ne-a facut praf in an centenar, cand aveam toate sansele sa promovam! CFR-ul are nevoie de ANTRENOR, nu de NUME... Au mai fost prin Gruia atata jucatori cat si antrenori, care au fost prezenti doar cu NUMELE. Ca sa tii in mana un vestiar puternic, niste jucatori constienti de valoarea lor, nu pui antrenor un la bar ca Mutu...

cfrinho
cfrinho  •  08 Decembrie 2021, 13:16

Mutu are stofa de antrenor, multi cred ca-l stiu judecandu-l dupa aventurile sale din tinerete, dar va veni momentul cand se vor trezi la realitate si-l vor privi asa cum merita. L-as prefera oricand in locul lui Dan Petrescu, ramane de vazut.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează