FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Adrian Mutu deturnat din drumul spre Ploieşti: "98% va veni la noi!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 22 noiembrie 2013 11:31

Petrolul are concurenţă serioasă în cursa aducerii lui Adrian Mutu. Patronul echipei UTA, din liga a 2-a, Adrian Marţian susţine că aproape sigur atacantul va semna cu echipa sa.

"98% Mutu va veni la UTA! Dacă nu mă voi înţelege eu cu Ajaccio, atunci se poate duce oriunde vrea el. Dar prima opţiune e UTA. Eu aşa m-am înţeles cu francezii, pentru un împrumut. Cu siguranţă el va fi antrenor-jucător la UTA.

Plec în Franţa să pun la punct ultimele detalii cu preşedintele lui Ajaccio, cu care sînt în relaţii foarte bune", a declarat Marţian pentru sportro.

La Petrolul ar veni la pachet

Venirea lui Adrian Mutu la Petrolul e aşteptată ca o sărbătoare. Fostul jucător al "lupilor", Daniel Chiriţă, anunţă că atacantul de 34 de ani va mai aduce cu el un român de la Ajaccio.

E vorba de fiul lui Chiriţă, Alex, care face parte din lotul lărgit al celor de la Ajaccio.

"E posibil ca Alex să vină împreună cu Adi Mutu la Ploieşti. Adi încearcă să-l ia cu el şi pe fiul meu, care s-a format ca fotbalist la Petrolul. M-aş bucura enorm, vă daţi seama. Alex joacă în spatele vîrfurilor, genul lui Mutu. De altfel, la Ajaccio, colegii îi spun “Piccolo Mutu” (n.r. – Mutu cel mic). Glumind un pic, la Petrolul vin doi de Mutu!", a declarat Chiriţă pentru Libertatea.

Alex Chiriţă, 17 ani, s-a format la juniorii Petrolului şi a jucat alături de tatăl său în liga a 3-a, la Filipeştii de Pădure.

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
nelsonica
nelsonica  •  23 Noiembrie 2013, 01:57
Postat de kosmyn93 pe 22 Noiembrie 2013, 17:20

Cum dracu sa-l aduci pe Mutu la Arad pe 500 de mi de euro cand tu nu ai motorina pentru autocar.Cine e Martian asta,e cumva mic,e verde si are ochii mari ?

martian nu are bani nici de wc ul public , el este un cunoscut escroc sau mai bine zis tepar din asta a trait toata viata lui , i nici daca ar avea nu ar baga un cent in fotbal , asa ca /// pacat ptr suporteri batrinei doamne ca asemenea personaje se ocupa de echipa

dirk_kuitte
dirk_kuitte  •  22 Noiembrie 2013, 17:24

Adriane, poti merge linistit la U.T.A! Nu vad cu ce ne-ai puta ajuta pe noi!

kosmyn93
kosmyn93  •  22 Noiembrie 2013, 17:20

Cum dracu sa-l aduci pe Mutu la Arad pe 500 de mi de euro cand tu nu ai motorina pentru autocar.Cine e Martian asta,e cumva mic,e verde si are ochii mari ?

Vezi toate comentariile (26)
Comentează