FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

Mutu, atac „cu talpa” asupra lui Trică: „Clișee ale antrenorilor slab pregătiți. Să-și vadă de treaba lui!” + ce regretă că nu i-a cerut lui Mititelu

Adrian Mutu // FOTO: Imago
Adrian Mutu // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 decembrie 2021 10:38 / Actualizat miercuri, 08 decembrie 2021 11:24

Adrian Mutu (42 de ani) a fost invitat azi la GSP LIVE și a vorbit despre perioada petrecută la FCU Craiova, echipă pe care a antrenat-o în primele 11 etape din acest sezon.

„Briliantul” a fost invitat să comenteze declarația dată de Eugen Trică, actualul antrenor al oltenilor. În discursul de la numirea la FCU, Trică „îi înțepase” pe Adi Mutu și Flavius Stoican, predecesorii săi pe banca echipei oltene.

„Am mai văzut niște situații când echipa noastră pierdea meciurile și antrenorii dinaintea mea spuneau că sunt mulțumiți de atitudinea și dorința jucătorilor. Nu sunt de acord”, spunea Trică pe 19 noiembrie, înainte de debutul la FCU Craiova, 0-2 cu CFR Cluj.

VIDEO Adrian Mutu l-a taxat pe Eugen Trică: „Clișee ale antrenorilor slab pregătiți”

Fostul selecționer al naționalei sub 21 de ani a spus că nu s-a simțit vizat declarația lui Eugen Trică. Totuși, acesta l-a taxat dur pe antrenor.

„Nu m-am simțit vizat. Nu mă interesează ce spune Trică. E problema lui. Situația de acum e strict problema lui. Când vin antrenori noi, ai văzut cum fac, spun asta sau că «Jucătorii nu sunt pregătiți din punct de vedere fizic și trebuie să muncim».

Astea sunt clișee pe care le spun antrenorii puțini pregătiți. Pentru noi nu au nicio valoare. Știm aceste lucruri. Nu sunt corecte. Trebuie să existe o diplomație. Ar trebui să îți vezi de treaba ta și să faci ce poți pentru a face lucrurile cât mai bine, nu să ai scuze inutile. De asta a fost schimbat antrenorul care a fost înaintea ta. Probabil patronul a crezut că tu ești o soluție mai bună”, a declarat Mutu.

2 victorii(1-0 cu Dinamo și 2-1 cu Clinceni) are Mutu la FCU Craiova, în 11 partide.

0 victoriiare Trică la FCU Craiova în 3 meciuri (0-2 cu CFR Cluj, 0-0 cu Dinamo, 0-2 cu FC Voluntari)

Trică „s-a faultat” singur

După 0-2 cu FC Voluntari, Eugen Trică a avut un discurs în care a făcut exact ce spunea că l-a deranjat la Mutu și Stoican: și-a lăudat jucătorii pentru atitudine, în ciuda înfrângerii!

„Băieții au înțeles mesajul meu legat de atitudine, și Sidibe, și Bauza. S-au implicat foarte mult, s-au achitat bine de sarcini. Echipa a jucat bine până la primul gol”, a spus Trică.

VIDEO Regretul lui Mutu la FCU Craiova: „Trebuia să insist mai mult pentru un marcator”

Mutu a vorbit în ediția de azi a GSP Live și despre experiența la FCU Craiova și spune că regretă că nu a insistat în discuțiile cu Adrian Mititelu pentru aducerea unui marcator.

„Din punctul meu de vedere, experiența la Craiova a fost bună. Am depus o muncă importantă. Am avut și ghinion. Puteam avea 5-7 puncte în plus. E o lecție din care am învățat. Am avut un început foarte bun de campionat, dar probabil că lipsa de omogenitate a făcut să nu avem mai multe puncte în plus. Având în vedere cum se exprima echipa, pot spune că a fost o perioadă bună. Mi-a lipsit norocul. Asta ar fi schimbat multe.

Atunci când vorbești cu un patron nu-l poți împiedica din a-și exprima părerea legată de echipa lui, evoluții sau primul 11. Asta nu poți să interzici. Știi cum e, e echipa lui și vrea să câștige.  Am trecut prin lucruri de acest gen, dar nu mi s-a impus ceva. 

Cum am reacționat? Ca un profesionist, cu argumente. Mi-am argumentat alegerile și am fost lăsat să îmi fac ce îmi doresc. A fost o relație corectă cu ambii, cu Adrian Mititelu și Adiță jr. Și despărțirea a fost corectă. Nu am avut nicio problemă.

Am insistat pentru un atacant, dar nu am găsit. Când îl găsisem, l-am pierdut, pentru că a plecat la altă echipă. Trebuia să insist mai mult pentru aducerea unui marcator. Dacă nu ai un jucător care să dea peste 10 goluri e greu să ai rezultate. Ne-a lipsit un golgeter”.

Citește și: 

EXCLUSIV El e noul finanțator din Liga 1! » Craioveanul are 32 de ani și a venit la meci însoțit de 4 bodyguarzi

Cer schimbarea denumirii Arenei Naționale » Propunerea trimisă către primarul Nicușor Dan

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  09 Decembrie 2021, 19:27

Asta mai are putin si ne va cere sa-i confectionam un ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alfabetta
alfabetta  •  09 Decembrie 2021, 14:03

Lui Oane i se abursc ochelarii cum povestește: ”Îmi aduc aminte de măcelarul satului nea Iliuță. Zâcea mereu că din orice joc pierdut trebuie învățat ceva. Iar noi cu încetu-ncetu am devenit academiceni în fotbal de atâta învățătură.”

robotucigas
robotucigas  •  08 Decembrie 2021, 19:43

Mutu trebui sa rămână la echipa asta. Sa nu uităm cum a jucat cu CFR, iar fcsb a luat 4 boabe de la CFR. Suntem niște idioți, când merge rău dam in cap la toți, când este bine, se găsesc motive sa nu lăsăm totul asa. Mutu nu trebuia sa meargă la mititelu, da vi la Craiova, dar Craiova nu o formație a unei familii care mâine nu stie dacă mai are ce mânca. Chiar am lăsat comentări ca isi vor bate joc de el, era la început. Ce naiba sa facă si el cu jucători aduși târziu, jucători ca nu erau obișnuiți prin liga 1-a sibtotusi l-am dat afara, un mare jucător al României. După mine mutu a fost peste Hagi, sa nu uitam ca nu a fost lăsat să-i doboare recordul lui Hagi. Ca doar trăim in România, o țară plina de proști. Si mai vine si familia mititelu sa isi bată joc de el. De tot *** toat situatia

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close