FOTBAL  »  Superliga  »  ROMÂNIA

Adrian Mutu și Gică Hagi, colegi de echipă la meciul de retragere al „Briliantului”: „Va fi un eveniment cu multe surprize”

Adrian Mutu și Gică Hagi/ foto: Facebook Farul Constanța
Adrian Mutu și Gică Hagi/ foto: Facebook Farul Constanța

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 martie 2022 18:31 / Actualizat miercuri, 30 martie 2022 19:35

Adrian Mutu (43 de ani), fostul internațional român și actualul antrenor al Rapidului, va juca meciul oficial de retragere pe 12 iunie 2022, pe Cluj Arena. La eveniment va participa și Gică Hagi, antrenorul Farului, care va fi coleg de echipă cu „Briliantul”, într-un meci împotriva mai multor foști superfotbaliști.

Meciul organizat de Sports Fetival ar fi trebuit să se desfășoare în iunie 2020, dar din cauza pandemiei de Covid-19, acest lucru nu a fost posibil.

Avem un singur atu: contraatacul » Concluzii sumbre după primele două meciuri cu Edward Iordănescu pe banca naționalei
ROMÂNIA
Avem un singur atu: contraatacul » Concluzii sumbre după primele două meciuri cu Edward Iordănescu pe banca naționalei

Mutu și Hagi vor fi colegi de echipă

Mutu și Hagi vor înfrunta o echipă compusă din mai multe superstaruri mondiale, cum ar fi Andrea Pirlo și Francesco Totti, foști campioni mondiali cu Italia, în 2006. Și Zlatan Ibrahimovic este așteptat la eveniment, dar superstarul lui AC Milan nu și-a confirmat încă prezența.

Echipa lui Adi Mutu și Gică Hagi, cei mai buni marcatori din istoria naționalei României, ambii cu 35 de goluri, se va numi Team Romania, în timp ce adversarii lor vor juca în echipa World Stars.

Adrian Mutu: „Va fi un eveniment cu multe surprize”

„Meciul oficial de retragere este un eveniment pe care îl așteptam demult și mă bucur că după o perioadă grea pentru toată lumea, vom putea în sfârșit să îl organizăm. Va fi un eveniment cu multe surprize și abia aștept să văd tribunele pline. Am alături de mine invitați de marcă, superfotbaliști ai lumii alături de care am jucat! Ne vedem în 12 iunie, la Sports Festival!”, a spus Adrian Mutu, potrivit sportsfestival.com.

Meci retragere Adrian Mutu, pe Cluj Arena

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Ciprian Marica e contrariat de alegerile lui Edi Iordănescu: „Mă așteptam să cunoască mai bine jucătorii și nu să facă experimente”

Trei pe două locuri: bătaie între FCSB, Rapid și Craiova pentru Comitetul Executiv

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
983732924972315
Soos Vilmos  •  30 Martie 2022, 20:26

Cit de bogat este fotbalul romanesc plin de nestemate gen perla,briliant,diamant .

Vezi toate comentariile (1)
Comentează