FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Adrian Mutu a dat replica, după ce a fost desființat de Gigi Becali: „Ce-i asta, mă?!”

Articol de - Publicat vineri, 07 august 2020 21:07 / Actualizat vineri, 07 august 2020 22:55

Adrian Mutu (41 de ani) a făcut o scurtă analiză a primului cantonament pe care l-a condus la naționala U21 a României. 

  • Pe lista fotbaliștilor convocați în prima fază pentru amicalul cu Farul se aflau nu mai puțin de 6 de la FCSB: Andrei VladMoruțanOlaruManAdrian Petre și Florinel Coman;
  • FCSB a informat FRF că nu mai e de acord să lase jucătorii sub comanda lui Mutu. Gigi Becali a plusat și l-a criticat public pe selecționer. 

Adrian Mutu a dat dovadă de maturitate în conflictul cu Gigi Becali. „Briliantul” nu a intrat în jocul patronului de la FCSB și a oferit o replică elegantă. 

Mutu: „Le mulțumesc tuturor cluburilor!”

„A fost un stagiu de pregătire foarte util, am avut posibilitatea de a lucra cu jucătorii, de a ne cunoaşte. Doresc să le mulţumesc tuturor cluburilor care ne-au oferit jucătorii pentru această acţiune, mă bucur că am găsit susţinere. În acelaşi timp, am înţeles şi situaţia cluburilor care au dorit să păstreze jucătorii la lot. Băieţii s-au comportat exemplar, au dat totul la antrenamente şi ştiu că nu le-a fost uşor, au avut o perioadă extrem de încărcată în ultimul timp, au jucat şi din trei în trei zile. Cu toate că a fost un meci de pregătire, au tratat partida cu seriozitate maximă! Rezultatul nu este important, ceea ce m-a bucurat a fost atitudinea lor.

Avem o generaţie bună, nişte copii talentaţi şi trebuie să avem grijă de ei pentru că pot creşte mult valoric. Suntem cu toţii foarte motivaţi să ne calificăm din nou la EURO 2021 şi vom da totul pentru a realiza acest lucru. Am avut emoţii la primul meci pe banca echipei naţionale şi abia aştept să ascult din nou imnul de la nivelul gazonului. Nu există onoare mai mare decât aceea de a lupta pentru România!”, a transmis Mutu prin intermediul paginii sale de Facebook.

„Le-am spus lui Stoichiță și lui Adi Mutu: «Țara arde și baba se piaptănă. Bă, noi nu știm cum sa terminăm campionatul și ne ducem să ne distrăm la Constanța?!». Ce-i asta, mă?! Ce să vezi, bă? Nu-i știi pe Moruțan, pe Vlad, pe Coman? Vrei să-i vezi cu Farul? Nu i-ai văzut până acum?”
Gigi Becali la Pro X

VIDEO Un nou sistem competițional pentru Liga 1 din 2020-2021

Citește și alte știri despre FCSB: 

FCSB. Gigi Becali, atac la Răzvan Burleanu și la Gino Iorgulescu: „Mi-a zis «Bine, măi Gigi, contează la tine 300.000 de euro?!”

FCSB. Manevrele lui Gigi Becali pentru a bloca CSA Steaua în Liga 3: „Nu putem să îi lăsăm așa”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
116538290032900
Alice Popa  •  08 August 2020, 12:52

E mult mai grav sa te laude Becali!

ge0x
ge0x  •  08 August 2020, 08:35

Mai ales sa il vada pe Vlad :))) la fiecare meci Vlad arată cat de priceput e Becali la transferuri.

johnwick
johnwick  •  08 August 2020, 08:14
Postat de cordell.hull pe 08 August 2020, 08:08

Oare dacă FC Fcsbistii ajungeau la lot și erau depistați pozitiv la covid ce s-ar fi intamplat apoi?

Tot nu-ți ține cu fake news-ul

Vezi toate comentariile (9)
Comentează