FOTBAL  »  Superliga  »  NEGOCIERI

EXCLUSIV Adrian Mutu, gata să o refuze pe Kisvarda! » Telefonul din România pe care îl așteaptă: „Sunt pe lista lor, mai stau să văd ce vor decide”

Adrian Mutu // FOTO: Imago
Adrian Mutu // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 decembrie 2021 09:12 / Actualizat miercuri, 08 decembrie 2021 10:45

Invitat în această dimineață la GSP LIVE, Adrian Mutu a vorbit despre viitorul său. E în discuții pentru a o prelua pe Kisvarda, dar e și pe lista cu posibili selecționeri ai României. 

Fostul selecționer al României U21 a fost recent în Ungaria, pentru a discuta cu șefii celor de la Kisvarda, dar spune că nu va lua încă o decizie pentru că așteptă să vadă ce va decide FRF în privința noului selecționer. 

În plus, „Briliantul” spune că mai discută cu două echipe, una din România și una din străinătate.

Mesajul lui Gică Hagi pentru următorul selecționer: „România are nevoie să facă performanţă” » Ce spune despre posibila instalare a lui Dan Petrescu
SELECȚIONER
Mesajul lui Gică Hagi pentru următorul selecționer: „România are nevoie să facă performanţă” » Ce spune despre posibila instalare a lui Dan Petrescu

VIDEO Adrian Mutu, impresionat de Kisvarda, dar așteaptă naționala

„E bine când ești căutat de echipe. A fost o primă întâlnire în care am discutat lucruri generale, am vizitat baza de antrenament. Am fost la meci și vedem ce se va întâmpla. Nu voi lua nicio decizie până în pauza de iarnă. Voi analiza toate ofertele și toate oportunitățile. Voi lua cea mai bună decizie pentru mine. 

Așa cum știți, prima ligă Ungaria e foarte bine organizată. Nu eram familiarizat cu Kisvarda. Am fost să văd ce m-ar putea aștepta și unde m-aș duce pentru a putea lua o decizie. E bine să vezi înainte, ca să știi ce te așteaptă. Am avut o surpriză plăcută. E foarte frumos ce au făcut acolo. Stadion modern, baza cu 6 terenuri. Sunt condiții pentru cel mai înalt nivel.

Sunt și pe lista naționalei și până nu se va decide ce se va întâmpla, nu pot lua o decizie.  Mai sunt în discuții cu alte două echipe, dar nu le pot da numele pentru că au antrenori. Una e din țară, cealaltă nu.  

Contează și interesul naționalei. E o onoare să fiu pe această listă. Am posibilitatea de a alege în liniște. Am trecut prin anumite experiențe și trebuie să fiu atent în viitor.  E ceva diferit între a antrena o echipă de club și a fi selecționer. 

Nu știu dacă e cazul ca eu și FRF să avem tatonări. Federația mă cunoaște foarte bine. Am lucrat acolo. E normal ca FRF să vorbească cu antrenori consacrați și să ia cea mai bună decizie. E normal să ai tatonări cu alți antrenori. Sunt discuții, interesul e major. Lucrurile trebuie făcut cu calm și bine. Ideea e că se știe cât îmi place naționala și că visez să o antrenez”, a spus Mutu la GSP LIVE.

VIDEO Adrian Mutu: „Putem face o națională foarte bună”

Întrebat de moderator dacă crede că se poate face o națională foarte bună cu jucătorii actuali, Adrian Mutu a răspuns categoric.

„Da. Eu cred acest lucru. Antrenorul care va accepta acesta post trebuie să creadă în echipa asta. Dacă nu, ce rost are să mai vină, nu? Eu așa o văd. Generațiile U21 de la turneul final din 2019 și turneul din 2021 au demonstrat ceva. Cresc și acești jucători și sperăm ca naționala să fie la un nivel mai bun”.

Citește și: 

El e noul finanțator din Liga 1! » Craioveanul are 32 de ani și a venit la meci însoțit de 4 bodyguarzi

Raed Arafat a anunțat relaxarea restricțiilor pe teritoriul României! Ce se întâmplă cu evenimentele sportive

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
1627097764176146
Adrian Apreutesei  •  08 Decembrie 2021, 16:57

Va dati seama? Ce inseamna ca nationala Romaniei sa fi antrenata de un briliant?

sergihne90
sergihne90  •  08 Decembrie 2021, 14:37

daca am avut unul fara bac la nationala de ce nu si mutu. a lucrat pt multi antrenori buni, are experienta in vest si e ambitios. prefer pe mutu decit plangaciosul de petrescu si fotbalul lui chinuit. boloni si piturca sint depasiti.

cri5ti
cri5ti  •  08 Decembrie 2021, 13:57

sa fim serioși Mutule.. ce sa cauti la națională.. ce te recomanda??? rezultatele dezastruoase cu o echipa de retrogradare din România??? fii serios și vezi-ti lungul nasului si adevărata valoare.Deocamdata nu ai ce sa cauți la națională.. cine știe ce îți rezerva viitorul.. și la ce nivel vei ajunge ca antrenor

Vezi toate comentariile (11)
Comentează