FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI / CORESPONDENTA DE LA CRISTI LAPA - KAPRUN / 16:10

Adrian Porumboiu: "Va fi un sezon istoric, iar eu nu platesc mediocritatea!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 iulie 2007 00:00

Finantatorul Vasluiului, Adrian Porumboiu, este unul din marea majoritate a oamenilor din fotbal care considera ca noua editie de campionat va fi cea mai disputata din istoria fotbalului romanesc.

El crede ca pentru titlu se vor bate cel putin patru echipe, iar alte cinci pentru un loc in cupa UEFA. "Va fi un sezon istoric. Cel putin patru echipe se vor bate la titlu. Nu ascund faptul ca putem avea si surprize in ceea ce priveste cistigatoarea campionatului. In afara de nou-promovate, toate echipele au anuntat drept obiectiv prezenta in Europa. Cu siguranta nu mai putem vorbi despre echipe tari sau slabe", a spus Porumboiu, care a asigurat un buget de 5 milioane de euro lui FC Vaslui, pentru accederea in Cupa UEFA.

"Nu dorim sa mai fim o echipa de pluton. Eu sint un tip ambitios si an de an imi doresc mai mult, asa ca nu voi da niciodata bani pentru mediocritate. Doresc o participare in UEFA, dar nu voi face presiune pentru atingerea acestui obiectiv. Totusi, vreau sa vad de la jucatori acea dorinta pentru performanta", a adaugat boss-ul galben-verzilor.

Porumboiu nu este suparat pe rezultatele obtinute de Vaslui in cantonamentul de la Kaprun, sustinind ca abia in campionat se va vedea adevarata fata a echipei antrenate de Dorinel Munteanu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează