FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Adrian Stoian revine în Liga 1 » A fost prezentat oficial la noua echipă: „Mult succes în tricoul roș-albastru”

Adrian Stoian / foto: GSP
Adrian Stoian / foto: GSP

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 octombrie 2021 17:05 / Actualizat sambata, 16 octombrie 2021 17:39

Adrian Stoian (30 de ani), ultima oară la Ascoli, în Serie B, a fost prezentat oficial la Chindia Târgoviște, locul 10 din Liga 1.

Departe de rezultatele din sezonul trecut, echipa antrenată de Emil Săndoi caută să se întărească în ofensivă. Astfel, dâmbovițenii au bătut palma cu Adrian Stoian, jucător care le va face concurență lui Daniel Popa și Daniel Florea.

„Bun venit, Adrian Stoian! AFC Chindia Târgoviște anunță transferul mijlocașului Adrian Stoian (30 ani), jucător care a evoluat, în ultimii ani, la Viitorul, Ascoli, FCSB sau Crotone. Mult succes în tricoul roș-albastru!”, se arată în comunicatul emis de dâmbovițeni. 

Adrian Stoian revine în Liga 1 » A fost prezentat oficial la noua echipă: „Mult succes în tricoul roș-albastru”

Alexandru Stoian, coșmar la FCSB și la Viitorul 

Aventurile lui Stoian în România s-au încheiat până acum nefericit. La FCSB a rezistat puțin mai mult de o jumătate de an, între ianuarie și august 2019, iar la Viitorul nici măcar 3 luni. Din 2019, când a decis să lase Italia pentru România, cota mijlocașului s-a prăbușit. Valora 1,2 milioane de euro, acum este cotat la doar 200.000 de euro!

Pe 15 ianuarie 2019, FCSB îl transfera pe Stoian din Italia, la recomandarea lui Mihai Stoica. Clubul finanțat de George Becali reușea să obțină semnătura unui jucător experimentat, dorit în acel moment și de rivalele CFR Cluj și CSU Craiova. Fotbalistul obținea un salariu de 20.000 de euro pe lună și bonusuri obligatorii în valoare totală de 90.000 de euro, însă a dezamăgit crunt la roș-albaștri. 

După ce a semnat cu Ascoli, Alexandru Stoian spunea că vrea să uite experiențele din România, privind cu regret spre trecut:

„Ultima mea experiență a fost în România, la Viitorul, am evoluat și la FCSB, însă la cât am jucat în Italia, pot spune că atunci când m-am întors în țară parcă eram un străin”, a mărturisit Stoian în ianuarie, pentru Tuttomercatoweb.com.

8 echipe din Italiaare Stoian în CV: Roma, Pescara, Bari, Chievo, Genoa, Crotone, Livorno și Ascoli

Citește și alte știri din Liga 1: 

EXCLUSIV Echipa e în criză, conducerea nu mai are răbdare: „Cum să nu fiu supărat? Pentru liniștea lor, să mai ia și ei 3 puncte!”

Deian Sorescu, acuzat de fanii lui Dinamo: „Striga că ne dă înapoi banii pentru cardurile DDB” » Rednic l-a pus la punct!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
sdaniel1972
sdaniel1972  •  16 Octombrie 2021, 18:15

Craiova nu are nevoie de tine... Esti mult prea mititel. ***!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează