FOTBAL  »  Superliga  »  FCSVB

EXCLUSIV Nicolae Dică, fără un om important în următoarele două luni! Verdictul medicilor

Adrian Șut (23 de ani), mijlocașul celor de la FCSB, a suferit o entorsă de genunchi cu afectarea ligamentului colateral extern și va lipsi peste două luni. / FOTO: Imago
Adrian Șut (23 de ani), mijlocașul celor de la FCSB, a suferit o entorsă de genunchi cu afectarea ligamentului colateral extern și va lipsi peste două luni. / FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 15 august 2022 21:03 / Actualizat luni, 15 august 2022 21:52

Adrian Șut (23 de ani), mijlocașul celor de la FCSB, a suferit o entorsă de genunchi cu afectarea ligamentului colateral extern și va lipsi peste două luni.

Adrian Șut a fost introdus în minutul 72 al meciului FCSB - Dunajska Streda, scor 1-0, din turul III preliminar al Conference League. Mijlocașul central a rezistat pe teren până la final, dar a plecat de la Arena Națională cu o atelă la piciorul stâng. Oficialii vicecampioanei se temeau de un diagnostic dur. 

A venit decizia celor de la UEFA în cazul meciului FCSB - Viking » Lovitură grea pentru roș-albaștri la meciul decisiv din Conference League
FCSB - VIKING
A venit decizia celor de la UEFA în cazul meciului FCSB - Viking » Lovitură grea pentru roș-albaștri la meciul decisiv din Conference League

Adrian Șut, absent două luni de la FCSB

Verdictul medicilor a venit astăzi. Din informațiile Gazetei, Șut a suferit o entorsă de genunchi cu afectarea ligamentului colateral extern. Nicolae Dică nu se va putea baza pe mijlocașul defensiv cel puțin două luni. 

Șut va rata meciurile cu Viking, din play-off-ul Conference League, dar și derby-urile cu CFR Cluj și CS Universitatea Craiova, din Liga 1. 

Dică, fără șut în meciuri de foc

Adrian Șut a fost titular în patru partide disputate de FCSB în acest sezon. Până la accidentare bifase cel puțin 19 minute în fiecare meci.

Nicolae Dică are soluții pentru a-l înlocui. Marco Dulca, transferat recent de la Chindia Târgoviște, poate acoperi poziția din fața defensivei.

VIDEO Darius Olaru, ratare monumentală la ultima fază din FCSB - Chindia 3-2

Citește și alte știri despre FCSB: 

VIDEO + FOTO Inundație în tribunele Arenei Naționale în timpul meciului FCSB - Chindia » Imaginile falimentului de la cel mai mare și mai scump stadion din țară

Analiza fostului mijlocaș al Stelei, după victoria lui FCSB cu Chindia: „Trebuie să învețe principiile jocului de fotbal”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (18)
aius
aius  •  16 August 2022, 09:38

Milioane de articole scrise de trepadusii ciobanului ptr. fcsb,si nici macar unul despre celelate doua echipe romanesti, care ,ce sa vezi, si ele joaca joi !!! Ce sa fie, ce sa fie, sa fie o ...datorie ?!

talpaiadului
talpaiadului  •  16 August 2022, 07:27

E pacat cand un fotbalist se accidenteaza, indiferent de valoarea lui sau de echipa la care joaca. Sa speram intr-o insanatosire grabnica si fara sechele.

1_cititor
1_cititor  •  16 August 2022, 07:19

Adrian Șut va rata meciurile cu CSU Craiova și CFR Cluj nu derby-urile... Derby este atunci când joaca U Cluj cu CFR Cluj sau Steaua cu Dinamo, Steaua / Rapid ...

Vezi toate comentariile (18)
Comentează