FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDAL LA STEAUA

Află ce s-a întîmplat în vestiarul Stelei joi seară, înaintea demiterii lui Bergodi, chiar de la un jucător al roş-albaştrilor!

Articol de GSP - Publicat luni, 21 septembrie 2009 00:00

Sub protecţia anonimatului, unul dintre fotbaliştii Stelei a povestit la Fanatik Show, pe Digisport, cum s-au întîmplat de fapt lucrurile în vestiarul grupării din Ghencea joi seară. Citeşte mărturia unuia dintre cei care au fost în mijlocul evenimentelor!

"Totul a început înainte de meci, la şedinţa tehnică. Prima dată s-a luat de mine spunînd că am fost praf la meciul cu Gaz Metan şi m-a ameninţat că mă trimite la echipa a doua.

Apoi, de Tătăruşanu, care a lăsat capul în jos de ruşine.  Era penibil pentru că Tătăruşanu e mai înalt decât domnul Becali. Cel mai tare a fost afectat Tătăruşanu, care a ieşit şi a trântit uşa şi geamul, iar pe partea cealaltă era Ghionea. N-aţi văzut că Ghionea avea un bandaj la cap? Tătăruşanu s-a lovit la cap. Mister nu era în vestiar la şedinţa tehnică. Ne este frică să mai jucăm.

Bergodi era cu spatele, uşa s-a izbit. Mister s-a întors şi l-a întrebat ce caută acolo Domnul Becali s-a enervat tare, nu l-am mai văzut în viaţa mea aşa nervos. A început să-i zică lui Bergodi: "ce, eu dau bani la echipa asta şi am voie să vorbesc. Poate vreau să-i mobilizez". atunci Bergodi a zis ironic: "Bine domnule Becali, dacă vrei să vorbim pe bani...".

"Nu am putut să mă uit la Becali, îmi era frică!"

L-a făcut praf pe Ionescu, mie nici nu-mi venea să mă uit la el, îmi era frică. După aia s-a luat de Bergodi şi i-a zis: "Ce te uiţi aşa la mine, ce crezi că eşti cel mai tare antrenor, ce sunt fiţele astea". Bergodi s-a ridicat nervos de credeam că o să-l bată pe Gigi, dar i-a pus doar mâna pe umăr şi l-a împins uşor afară. Mister era roşu de supărare, dar i-a zis calm lui Becali că nu e momentul să existe discuţia asta, poate mai încolo, nu e cel mai potrivit moment.

Gigi s-a smucit nervos si a plecat, iar Mister a închis usa prin interior ca să nu mai intre nimeni. Nu a mai fost vorba de nici o sedinta tehnica

"Mai bine luăm 6-7 goluri să se termine cu circul ăsta!"

Mi-a zis un coleg că nici nu le mai vine să joace. Cica mai bine luam 6-7 goluri si să se termine cu circul ăsta. Ne este frică să intrăm pe teren, daca dăm o pasă greşită ne tremură picioarele pentru că ne desfiinţează după meciuri, ne face praf. Toţi fotbaliştii vor să plece. Nu e corect ce s-a întâmplat cu Bergodi. Când am ajuns la Steaua, nu mi-am imaginat că se poate întâmpla asa ceva.

Doar lui Ghionea, Petre Marin si Goian nu le este frică de Becali, ei au experienţă. Doar nouă ne tremură picioarele. Într-adevăr, sunt bani, sunt condiţii, dar atmosfera a devenit insuportabilă şi nu poţi să faci performanţă în condiţiile astea"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (206)
gigi_becali_4
gigi_becali_4  •  22 Septembrie 2009, 19:48
Postat de pe 22 Septembrie 2009, 02:24

Zenga ...ilustru necunoscut???? Mai gigi_becali_4 eu cred ca tu ai o problema de memorie mai mult decat grava? Oare uitam asa usor ce mare fotbalist a fost Zenga? Hmmmmm...m-ai dezamagit complet.Credeam ca esti doar nebun ca-i tii partea oierului, dar constat ca esti si habarnist pe deasupra. Ai un 4 de la mine,stai jos!

Morala ta este : nu bate iarna cuie cu pisica-n geam ! :)) Daca taceai, filozof ramaneai ... Olaroiu, Zenga, Protasov este o insiruire de antrenori care au fost la Steaua si nu au fost dati afara pentru ca au facut performanta ca antrenori ! Cuvantul cheie fiind ANTRENORI ... Daca tu consideri ca Zenga era un antrenor cunoscut cand a venit la Steaua....ai dreptul la opinie, ca e democratie :) P.S : eu iti dau nota 10... :)

 •  22 Septembrie 2009, 02:24
Postat de gigi_becali_4 pe 21 Septembrie 2009, 18:26

Sunt nascut in 74, pe vremea cand dadeam ture de stadion la Lia Manoliu cu Lacatus and Co tu nu stiu ce faceai... Daca ai fi facut sport de performanta 10 ani ai fi inteles altfel viata, te asigur. Performanta cere sacrificii, iar ce a realizat Becali cu ilustrii necunoscuti ca Olaroiu si Zenga si Protasov nu este usor. Becali plateste mult, dar vrea rezutltate, SI SA NU SPUI CA NU ESTE POSIBIL SA FACI PERFORMANTA CU BECALI, CA DEJA S-A FACUT CU EL LA ECHIPA... adica numai cu el la echipa :))

Zenga ...ilustru necunoscut???? Mai gigi_becali_4 eu cred ca tu ai o problema de memorie mai mult decat grava? Oare uitam asa usor ce mare fotbalist a fost Zenga? Hmmmmm...m-ai dezamagit complet.Credeam ca esti doar nebun ca-i tii partea oierului, dar constat ca esti si habarnist pe deasupra. Ai un 4 de la mine,stai jos!

 •  22 Septembrie 2009, 00:40
Postat de pe 21 Septembrie 2009, 22:42

Maine ce mai inventati? va promit ca maine va citesc iar. Si nu numai ca o sa va citesc dar o sa aveti si audienta. Si nu numai ca o sa aveti audienta, dar o sa duc si gunoiul. Against modern football.

Janos Szkely este cel care a vorbit.

Vezi toate comentariile (206)
Comentează